IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

VoxxedDays Belgrade 2016

Milutina Milankovića 74a, Beograd
Tehnološka scena Srbije će od 28. do 30. septembra imati čast da u okviru VoxxedDays Belgrade konferencije ugosti i čuje profesionalce iz najvećih svetskih kompanija poput Amazona, Indiegogo-a, Pivotal-a, Google-a, IBM-a, RadHat-a, JetBrains-a, Yammer-a, Atlassian-a i mnogih drugih. (više)
ZAVRŠENO

Kako kreirati responsivne website-ove na efikasan način?

Makedonska 21, Beograd
Sa ogromnim brojem korisnika mobilnih telefona responsivni websajtovi su danas standard. Marija Zarić je web dizajnerka koja će vam pričati o procesu kreiranja responsivnih websajtova na efikasan način sa dizajniranjem u pretraživaču, korišćenju Bootstrap responsivnog frameworka do slanja testiranog templejta kao HTML demo klijentu korišćenjem koncepta atomskog dizajna na konkretnom primeru. (više)
ZAVRŠENO

Uvod u funkcionalno programiranje-septembarski Scala meetup

Savska 5, Beograd
Funkcionalno programiranje je zajednička tema za mnoge developere nezavisno od programskog jezika u kojem kodiraju. Zato nas ovog meseca očekuje zajednički meetup tri zajednice- Scala Serbia, JS Belgrade i Rails Srbija. (više)
ZAVRŠENO

Sedamnaesti Unity Meetup: PBR

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Jeste li uspeli da se odmorite? Da obiđete nešto sveta, prošetate nekim primorjem ili makar hladne glave procunjate rodnim gradom? Naš odmor (bilo njega stvarno ili ne) jeste značio i sada nešto svežiji možemo da nastavimo dalje sa susretima! (više)
ZAVRŠENO

#5 Big Data Novi Sad Meetup: Enter Kafka Streams

Poslovni Inkubator, Vojvođanskih brigada 28, Novi Sad
Peti po redu Big Data Novi Sad meetup će se održati u četvrtak, 16. septembra, u 18h, na prvom spratu Poslovnog inkubatora Novi Sad. Tema ovog dešavanja će biti “Enter Kafka streams”. (više)
ZAVRŠENO

Kako developerke jačaju IT sektor? Diskusija u organizaciji PHP Srbija

Startit Centar, Savska 5, Beograd
U četvrtak, 15. septembra, u 18h u Startit centru, održaće se panel diskusija na temu kako developerke jačaju IT sektor, a sve to u organizaciji PHP Srbija tima. (više)
ZAVRŠENO

Da li je moguć uspeh preko noći?

Kneza Mihaila 11, Beograd
Devana Labs je rešila da pokrene novi ciklus projekata. Pridruži im se i saznaj na čemu će raditi naredna tri meseca.  (više)
ZAVRŠENO

BalCCon2k16 — regionalni hakerski kongres

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
U kongres centru Novosadskog sajma od 9. do 11. septembra održaće se četvrti regionalni hakerski kongres “BalCCon2k16”. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#47

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška