Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Developers’ mDay

1 min    0

Developers’ mDay, događaj namenjen veb developerima, održaće se 26. septembra u Novom Sadu u Heineken pivari. (više)

04.09.2015.

Da li je tvoja plata konkurentna?

2 min    0

Nekada davno, mislim da sam tada još bila student,  negde sam pročitala – sve što se dogodi jedanput možda se nikada više neće ponoviti. Ali sve što se dogodi dvaput, sigurno će se dogoditi i treći put. Pogađate da ću vam ispričati šta se nama desilo više od dva puta. Desilo se to da je kandidat prihvatio ponudu posla kod novog poslodavca i posle izlaznog intervjua u svojoj kompaniji dobio iste uslove i odustao od promene posla. (više)

Google ima novi logo nakon 17 godina

1 min    0

Google se posle velike kompanijske reorganizacije, sada i vizuelno promenio. Samo mesec dana nakon  objavljivanja vesti o restrukturiranju kompanije i osnivanju nove holding firme Alphabet,  Google nam predstavlja svoj novi logo. Ovo je njihov najveći redizajn od 1999. godine. (više)

Gejming od 0 do 100

1 min    0

U organizaciji SAE Instituta i kompanije Eipix Entertainment, 19. i 20. septembra sa početkom od 12 časova, održaće se gejming događaj pod nazivom „Gejming od 0 do 100”, kada će svi prisutni imati priliku da se druže sa profesionalcima iz ove grane IT industrije. (više)

01.09.2015.

Aktuelni oglasi – Python, .NET, PHP, Java i drugi

2 min    0

Bliži se septembar, završavaju se odmori, a HelloWorld.rs vam donosi 500 IT oglasa, namenjenih svim IT-evcima koji su u potrazi za svojim poslom iz snova :) Neka jesen donese nove radne pobede! (više)

31.08.2015.

Efikasnost rada (ne)proporcionalna satima provedenim na radnom mestu

4 min    0

Vreme je ograničen i neobnovljiv resurs koji utiče na radni proces, te predstavlja faktor koji je pogodan za optimizaciju. Određene studije pokazale su da postoji inverzivna veza između broja sati provedenih na radnom mestu i efikasnosti radnika tokom tog vremena.  Da li je osam sati dnevno zaista neophodno kako bi se ostvarili isplanirani poslovni ciljevi? (više)

DaFED#36

1 min    0

U sredu, 2. septembra, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb,  Novi Sad), sa početkom u 18 časova održaće se 36. po redu DaFED meetup. (više)

27.08.2015.

Aktuelni oglasi – PHP, Android, iOS, .NET i drugi

2 min    0

Bližimo se kraju avgusta, a IT oglasa je sve više. Trenutno je na sajtu 369 oglasa namenjenih za programere, 47 za QA inženjere, 31 za Sistem administratore, 30 za UX dizajnere, 21 – Menadžment, 20 – Podrška i 7 – Prodaja/konsultanti. (više)

25.08.2015.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška