IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

WordPress Serbia meetup

Deseti, jubilarni, WordPress Meetup Serbia #wpmeetupbg održaće se 11. marta, sa početkom u 18 časova u Startit Centru. (više)
postavljeno: 03.03.2016

Aktuelni oglasi – PHP, Java, Web dizajn, iOS i drugi

Prvu nedelju marta obeležavamo sa 511 ponuda za posao u IT struci. Ako si u potrazi za poslom, sada je pravo vreme da pregledaš oglase na sajtu HelloWorld.rs. Neka ti proleće obeleže novo radno mesto i profesionalni uspesi! :) (više)

postavljeno: 29.02.2016

Novosadski dani inženjera - EBEC Novi Sad

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Novi Sad organizuje inženjersko takmičenje pod nazivom "EBEC - Novosadski dani inženjera". Takmičenje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu i održaće se od 24.03. do 27.03.2016. godine. (više)

postavljeno: 25.02.2016

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, održaće se po deseti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 16. i 17. marta, kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka. (više)

postavljeno: 24.02.2016

Aktuelni oglasi – PHP, Frontend, .NET, iOS, QA i drugi

U rođendanskoj nedelji HelloWorld.rs ti nudi čak 503 IT oglasa. Izdvojili smo nekoliko najnovijih oglasa za koje smatramo da ti mogu biti zanimljivi. (više)

postavljeno: 24.02.2016

Geekstone meetup

Na sledećem Geekstone okupljanju 23. marta u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, predavač Ivan Nemeš, će pričati o temi: "Advanced C# Part 2: Memory management". (više)

postavljeno: 22.02.2016

Pričaju li programeri?

Prvi ulazak u IT kancelariju u kompaniji u kojoj radim bio je uvertira u moju fasciniranost komunikacionim veštinama programera. Pored ljubaznog „Zdravo“, u kancelariji je vladao muk i prepoznatljiv i monoton zvuk kucanja po tastaturama. Ubrzo sam shvatila da ti stručnjaci za sofisticirane programske jezike nisu nekulturni niti asocijalni, već da imaju drugačiju percepciju društveno prihvatljivih komunikacijskih obrazaca. (više)

postavljeno: 18.02.2016

Aktuelni oglasi – HTML, UX/UI, Android i drugi

U (n)ovoj radnoj nedelji nudimo ti 492 IT oglasa. Ovaj broj će rasti do kraja nedelje, tako da te čeka još prilika za posao. Tim sajta HelloWorld.rs ti želi uspešnu nedelju! :) (više)

postavljeno: 17.02.2016
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija