IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Meetup - Uvod u Web komponente i Polymer

Događaj će se održati u četvrtak, 19. oktobra u 18 časova, u Startit Centru Subotica. (više)

postavljeno: 12.10.2017

IT čajanka – panel o zapošljavanju u IT-ju

U okviru ovogodišnjeg regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja “Virtualni dani karijera i znanja”, u subotu 14. oktobra, održaće se IT panel na temu zapošljavanja u IT industriji. (više)

postavljeno: 11.10.2017

Virtuelni dani karijera i znanja

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2017." počeo je danas i trajaće do 18. oktobra, na adresi dankarijera.com. (više)

postavljeno: 11.10.2017

Besplatna IoT škola u Novom Sadu

Kompanija Execom organizuje besplatnu IoT školu u periodu od 1. do 10. novembra u Startit Centru Novi Sad. (više)

postavljeno: 11.10.2017

Treća Data Science konferencija: Kako promeniti svet kroz nauku o podacima

Nakon dva izdanja Data Science Conference održana u Beogradu, najavljujemo i treće izdanje ovog događaja koji će se održati 21. i 22. novembra u Belexpocentru i Holiday Inn hotelu. Data Science Conference 3.0 (skraćeno: DSC 3.0) posvećujemo jednoj od najpopularnijih tehnoloških grana današnjice - nauci o podacima (eng. Data Science) - iz ugla stranih i domaćih stručnjaka i kompanija. (više)

postavljeno: 10.10.2017

Izazovi i dobre prakse ka zrelim Scrum timovima

Agile Serbia organizuje prvi Meet-Up u seriji "Agile Experience" 23. oktobra, u ICT Hub Playground, u Beogradu. Ovoga puta, svoja iskustva će preneti Bojan Lepojević iz Endave.  (više)

postavljeno: 10.10.2017

Senior programeri, gde ste?

Kroz razgovore sa HR-ovima IT kompanija zaključismo da su seniori u nekoj zemlji nedođiji. Kad ih ugledamo, radujemo im se kao Deda Mrazu. Jedan senior vam neće konkurisati na oglas za posao. Zašto? (više)

postavljeno: 09.10.2017

Soft Skills Academy – You can’t download everything

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy. Ovaj projekat će se održati 18-19. i 25-26. novembra 2017. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada. (više)

postavljeno: 09.10.2017
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija