IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Belgrade Java Community meetup

Java 8 tutorial 1 meetup je zakazan za četvrtak, 14. septembar u 19 časova. Startit Centru Beograd održaće se prvo iz serije Java 8 predavanje koje organizuje Belgrade Java Community. (više)

postavljeno: 12.09.2017

Praktična primena UX-a

Meetup o istraživanju kao temelju svakog UX projekta će se održati u sredu, 13. septembra u 18 časova, u Startit Centru Beograd(više)

postavljeno: 11.09.2017

Tehnike vizualizacije u agilnom razvoju – MeetUp u Nišu!

Agile Serbia po prvi put organizuje meet-up u Nišu, na temu “Tehnike vizualizacije u agilnom razvoju”. Meet-up će se održati 21. septembra sa početkom od 18 časova, u Regionalnom centru Niš. (više)

postavljeno: 11.09.2017

Druga test konferencija u Beogradu

Oblast testiranja softvera je postala aktuelna i na našim prostorima. Beograd se prošle godine upisao na mapu događaja koji se bave ovom tematikom i ove godine će biti domaćin još jedne test konferencije. (više)

postavljeno: 11.09.2017

Počinju prijave za Innovmatch Challenge

Kroz organizovanje InnovMatch Challenge takmičenja, SAP ima za cilj da omogući inovativnim kompanijama, startapima, programerima, preduzetnicima i studentima iz cele centralne i istočne Evrope, pomognu velikim kompanijama u rešavanju poslovnih i tehničkih izazova i da uz korišćenje SAP Cloud Platforme ponude neke od rešenja za zadate probleme ali takođe pruža priliku takmičarima da prijave i sopstvenu ideju.  (više)

postavljeno: 08.09.2017

GameTalks: Game Prototyping | LIVE

U ponedeljak, 18. septembra u 18 časova u Startit Centru Beograd, održaće se drugi po redu GameTalks događaj pod nazivom Game Prototyping | LIVE, koji organizuje Eipix Academy. (više)

postavljeno: 07.09.2017

Meetup na temu API dokumentacije

Meetup tehničkih pisaca na temu API dokumentacije će biti održan 7. septembra u 19 časova. Domaćin događaja će biti Seven Bridges u čijoj zgradi Dahlia u Airport Cityju  organizatori očekuju posetioce. (više)

postavljeno: 07.09.2017

Posle 3 godine stiže porez i IT-jevcima

Vlada Republike Srbije je usvojila Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. Prenosimo vam objašnjenje najčešćih pitanja i nedoumica u vezi sa Uredbom o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. (više)

postavljeno: 06.09.2017
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija