IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

WordPress akademija u Zrenjaninu i Valjevu

Nakon besplatnih kurseva u Inđiji, Novom Sadu i Beogradu, WordPress akademija se nastavlja od 16. oktobra u Zrenjaninu i Valjevu. Besplatna akademija u Zrenjaninu će se održavati ponedeljkom i četvrtkom u terminima od 17 do 20 časova, dok će u Valjevu biti utorkom i petkom, u istom terminu. (više)

postavljeno: 21.09.2017

Zašto je JavaScript toliko popularan među programerima?

U sredu, 20. septembra u 18 časova vas u Startit Centru Zrenjanin očekuje predavanje o JavaScriptu, gde ćete moći da se upoznate sa njegovim osnovama i saznate zašto je popularan među programerima. (više)

postavljeno: 19.09.2017

Revolucija u IT obrazovanju: pokreni svoju programersku karijeru

ITkonekt je postao Centar za razvoj IT karijere novoosnovane škole BIT (Beogradski institut za tehnologiju). BIT nije obična škola, ovo je škola koja donosi revoluciju u IT obrazovanju jer će programi biti kreirani prema zahtevima tržišta i srpskih IT kompanija koje i čine savetodavni odbor BIT-a. (više)

postavljeno: 18.09.2017

Besplatni kurs pravljenja sajtova za žene

Ove jeseni, u Startit Centru Novi Sad, od 1. oktobra do 30. decembra, organizuje se besplatni kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Kurs se sastoji iz dva dela, HTML-a i CSS-a kao prvog i JavaScripta kao drugog dela. (više)

postavljeno: 18.09.2017

Finalna runda - tehnički intervju: Iskoristite priliku, predstavite se

Znam, znam, pročitali ste desetine tekstova sa raznim savetima o intervjuima za posao- kako se ponašati i šta će poslodavcu značiti, kako da se lepo ponašate ili postavite, i sve ostalo što ide. (više)

postavljeno: 15.09.2017

DaFED#50: UI/UX procesi, panel diskusija

Septembarski DaFED, u nešto drugačijem, ali opet prepoznatljivom ritmu, će biti panel diskusija sa temom UX/UI procesi i održaće se u sredu 20. septembra u Fabrici (Kineska četvrt) u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova. (više)

postavljeno: 14.09.2017

Developers’ mDay 2017.

Četvrta po redu Developers’ mDay konferencija u organizaciji kompanije Mainstream, održaće se u nedelju, 24. septembra sa početkom u 10 časova, na brodu Kej u Beogradu. (više)

postavljeno: 13.09.2017

SEE-IT SUMMIT 2018.

Prvi Internacionalni Samit u Jugoistočnoj Evropi za IT sektor i Telekomunikacije od 7. do 9. novembra 2018. godine na Novosadskom Sajmu.  (više)

postavljeno: 13.09.2017
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija