IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Posle 3 godine stiže porez i IT-jevcima

Vlada Republike Srbije je usvojila Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. Prenosimo vam objašnjenje najčešćih pitanja i nedoumica u vezi sa Uredbom o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. (više)

postavljeno: 06.09.2017

Payoneer Forum

U četvrtak, 14. septembra sa početkom u 18:00 časova (registracija od 17:15) u Startit Centru u Novom Sadu, održaće se Payoneer Forum. Forum je besplatan i posvećen je preduzetnicima, vlasnicima malih preduzeća i freelancer-ima. (više)

postavljeno: 01.09.2017

Priče freelancera u Startit Centru Subotica

Prvi meetup u Startit Centru Subotica, u četvrtak, 7. septembra u 18 časova, donosi nam uvod u svet online poslovanja kroz priče i savete iskusnih preduzetnika i freelancera. (više)

postavljeno: 01.09.2017

Otvara se Infostud Hub u Subotici

U Subotici će se 5. septembra u 18 časova na adresi Korzo 1, otvoriti novi prostor za okupljanje lokalne IT zajednice, pod nazivom Infostud Hub. Ovaj prostor je nastao uz podršku i zajednički rad Infostud grupe  i organizacije Startit, a cilj je da to bude coworking prostor, edukativni centar i mesto gde će se negovati preduzetništvo, razmena ideja, mentorstvo i lični razvoj svih koji su zainteresovani za IT oblast. (više)

postavljeno: 30.08.2017

CodeCraft 2017.

Projekat “CodeCraft” je osmišljen sa ciljem da okupi mlade, talentovane, ambiciozne, kreativne studente i srednjoškolce i da promoviše programersku struku među mladima i lokalnom populacijom. "CodeCraft" se sastoji iz takmičarskog i edukativnog dela i održaće se u Nišu od 16. do 21. oktobra(više)

postavljeno: 28.08.2017

“BalCCon2k17 – U CNT CTRL ME” - peti internacionalni hakerski kongres

Peti po redu internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k17 - U CNT CTRL ME” održaće se u Novom Sadu od 15. do 17. septembra u Kongresnom Centru Novosadskog sajma. (više)

postavljeno: 28.08.2017

Meetup sa Two Desperados: Građenje uspešnog biznisa u gejmingu

Građenje uspešnog biznisa u gejming industriji je teško. Napraviti video igru koju će sa oduševljenjem igrati milioni korisnika svakodnevno je želja mnogih preduzetnika koji su i sami, jako često, pasionirani igrači. ICT Hub Meetup sa Two Desperados je zakazan za sredu, 30. avgusta sa početkom u 19 časova u prostoru ICT Hub Playgrounda. (više)

postavljeno: 25.08.2017

„Junior.Labs.Namics“ – Programiraj svoju budućnost

U toku su prijave za seriju besplatnih kurseva programiranja namenjenih deci nezaposlenih roditelja pod nazivom “Junior.Labs.Namics” – Programiraj svoju budućnost”. Početak kurseva je 09. i 11. septembra, a završetak je do 16. oktobra. (više)

postavljeno: 24.08.2017
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija