IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Aktuelni oglasi – iOS, PHP, QA, UX/UI, Frontend i drugi

Posla uvek ima. Pitanje je samo koliko smo spremni da se usavršavamo i razvijamo. Svakodnevno radimo kako bismo ti pomogli da tvoja IT karijera krene/nastavi uzlaznom putanjom :) Za početak, ovu nedelju startujemo sa 487 IT oglasa. (više)

postavljeno: 17.05.2016

Prvi Fintech hakaton u Srbiji

FinTech hakaton, prvi te vrste u Srbiji, koji partnerski organizuju KPMG, Societe Generale banka i ICT Hub, je prilika za sve koji žele da u roku od 48h sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalnog bankarstva. (više)

postavljeno: 13.05.2016

Četrnaesti Unity Meetup

U petak, 20. maja, održaće se još jedan, četrnaesti po redu, Unity meetup. Okupljanje je u prostorijama ICT Hub-a. (više)

postavljeno: 11.05.2016

Startup Weekend Novi Sad 04

Četvrti Startup Weekend u Novom Sadu će se se održati u periodu od 13. do 15. maja ove godine, u zgradi rektorata Univerziteta u Novom Sadu. Organizatori događaja su Poslovni inkubator Novi Sad, iDEA LAB i nStarter. (više)

postavljeno: 11.05.2016

Od mitskih bića do holograma - ITkonekt 2016

Vilenjaci i srednjovekovni vitezovi, junakinje iz video igrica, svima poznati Game of Thrones junaci, devojke hologrami, samo su neki od likova sa kojima će posetioci moći da prošetaju 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija, na jedinstvenom IT događaju ITkonekt www.it-konekt.com. (više)

postavljeno: 10.05.2016

Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-ju

Kompanija Humanity nastavlja sa Knowledge Lab projektom, ovoga puta kroz besplatnu radionicu posvećenu planiranju karijere, sastavljanju biografije i najboljoj pripremi za intervju za posao u IT industriji. (više)

postavljeno: 09.05.2016

Aktuelni oglasi – Java, Linux, PHP, Python, Frontend i drugi

Dragi naši ITevci!

Nadamo se da ste uporni u traženju svog posla iz snova :) Mi smo tu da pomognemo – ove nedelje nudimo vam 473 IT oglasa. (više)

postavljeno: 09.05.2016

Nedelju dana do isteka prijava za besplatan seminar profesionalnih veština

Seminar ličnih i profesionalnih veština počinje 17. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu. Prijave su otvorene od 22. aprila do 11. maja 2016. godine za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Seminar je organizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. (više)

postavljeno: 06.05.2016
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija