Blog Autori Konstantin Radulović
Konstantin Radulović

Konstantin Radulović

2

Studirao psihologiju, kojom se nikada nije konkretno bavio, budući da ga sportsko novinarstvo već 20 godina vodi nekim drugim profesionalnim putevima. Rukomet jeste sport koji najviše voli, ali je zbog fudbala obišao celu Evropu, gledao najveće svetske igrače i posetio San Siro, Vembli, Alijenc Arenu, kao i neke manje reprezentativne terene po Farskim Ostrvima, Malti ili Jermeniji. Voli da piše, čak i o IT industriji, samo što bez starog dobrog panka ne može ni slovo da otkuca, i kad jutjub zablokira nema šanse da ispoštuje zadate rokove.

Svi tekstovi autora

20.10.2021. ·
4 min

Vebinar „Kako do prvog posla u IT-u?“: Učite, budite ubedljivi i sebi najbolji PR

Podsećamo vas, sreda 20. oktobar poslednji je dan 12. po redu Regionalnog sajma poslova na kojem se, među više od 600 oglasa nalazi i 214 iz IT industrije. (više)

22.09.2020. ·
4 min

Zašto ići u Švedsku, kad Švedska može da dođe u Suboticu

Završiš fakultet, stekneš konkretna i praktična znanja, strpaš diplomu u ranac, pasoš u džep i pravac Švedska! To je otprilike razmišljanje prosečnog akademca u Srbiji. Već vidi sebe na severu Evrope kako rodbini i prijateljima na pitanje kako im je gore odgovaraju onim starim izlizanim fazonom - jeste ladno, ali standard. (više)