IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

WordPress meetup u Zrenjaninu #WPZR

Đure Đakovića 66, Zrenjanin
Drugi WordPress meetup u Zrenjaninu, održaće se u četvrtak 15. decembra, u prostorijama Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin", sa početkom u 18 časova.  (više)
ZAVRŠENO

Scala meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U četvrtak 15. decembra, sa početkom u 19 časova, održaće se Scala meetup u Startit Centru Novi Sad, koji je ovog puta Tijanina i Mirkova stanica na njihovom road trip-u! :) (više)
ZAVRŠENO

Evolucija product development tima: Kako Product owner može formi dodati suštinu?

Kneginje Zorke 25, Beograd
U sredu, 14. decembra, sa početkom u 18 časova u Humanity prostorijama održaće se prvi MeetUp posvećen Agile i Scrum okruženju pod imenom "Evolucija product development tima: Kako Product owner može formi dodati suštinu?". (više)
ZAVRŠENO

Treći novosadski WordPress meetup

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U sredu, 14. decembra sa početkom od 18 časova u novosadskom Startit Centru održaće se treći WordPress meetup, na kojem će biti više reči o tehničkoj strani optimiziacije, kreiranju plagina za dodavanje WordPress funkcionalnosti, a i o tome kako koristiti blog u poslovne svrhe. (više)
ZAVRŠENO

BelgradeR meetup o finansijskim vremenskim serijama

Knez Mihajlova 6, Beograd
Data Science Serbia organizuje BelgradeR meetup, koji će se održati 14. decembra, sa početkom u 18.30 časova, u prostorijama Devana Labs (Knez Mihajlova 6).  Tema okupljanja biće manipulacija finansijskim vremenskim serijama u R-u. (više)
ZAVRŠENO

mCloud meetup u beogradskom Startit Centru

Savska 5, Beograd
Prvi mCloud meetup održaće se 14. decembra u beogradskom Startit Centru sa početkom u 18 časova. Na meetup-u će biti više reči o hosting revoluciji, domaćoj SSD Cloud platformi i programu za partnere. (više)
ZAVRŠENO

ITdays 2016

Kamenička 6, Beograd
IT Days je konferencija o informacionim tehnologijama koja se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Grupe za SPEKOF, u amfitetaru A1 Ekonomskog fakulteta u Beogradu, 13. i 14. decembra. (više)
ZAVRŠENO

Nordeus Hakaton od ove godine u Startit Centru

Savska 5, Beograd
Ovogodišnji Nordeus Hackathon biće organizovan 10. i 11. decembra u prostorijama beogradskog Startit Centra, pri čemu je u fokusu takmičenja jačanje lokalnih talenata i razvoj domaće gejming industrije. (više)
ZAVRŠENO

Rails Girls Beograd #7 - besplatna radionica web programiranja za devojke

Kneza Miloša 23, Beograd
Rails Girls zajednica u Srbiji postaje sve brojnija. Nakon prve radionice koja je održana u Beogradu 2013. godine, pojavili su se ogranci u Novom Sadu i Kraljevu. I pored dve radionice godišnje u letnjem i zimskom periodu, održano je i nekoliko follow-upova ali i drugih događaja koji su upravo okupljali devojke koje se bave ili žele da počnu da se bave programiranjem. (više)
Prva  Prethodna 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška