IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Poziv svim IT talentima za ICT Hub Startap program

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Pozivamo sve zainteresovane IT talente, sa idejom za pokretanje sopstvenog biznisa, na konkurs za prijem druge generacije stanara, koji će biti otvoren do 1. novembra. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

Univerzitet u Novom Sadu
Na sledećem Geekstone okupljanju 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Zorana Đinđića bb), predavač Nenad Božić, software developer i co-founder Smartcat.io, će pričati o temi: "Functional testing RESTful applications - tools and techniques". (više)
ZAVRŠENO

Deveti WordPress Meetup Serbia

Dom omladine, Beograd
Deveti WordPress Meetup Serbia održaće se 21. oktobra u 18 časova u Domu omladine (Velika sala). Posle kraće letnje pauze, pričaće se o novinama koje su se desile od poslednjeg meetup-a, ali i o planovima za nekoliko narednih meseci. (više)
ZAVRŠENO

Ada Lovelace dan

Gavrila Principa 43, Beograd
Inicijativa Rails Girls Beograd će po prvi put u Srbiji, ali i regionu, obeležiti Ada Lovelace dan u okviru kojeg će predstaviti žene koje su ostvarile izvanredne rezultate u nauci i IT-u kod nas. Ada Lovelace dan biće održan u Novoj Iskri (Gavrila Principa 43, Beograd), 16. oktobra u 17:30. (više)
ZAVRŠENO

Treća Coding Serbia konferencija

NIS Business Centre, Narodnog Fronta 12, Novi Sad
Treća po redu Coding Serbia konferencija, koja će se održati 8. i 9. oktobra u Novom Sadu, posvećena je svima koji su uključeni u razvoj softvera, a ne samo developerima. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#37

Univerzitet u Novom Sadu
DaFED predavanje, 37. po redu, održaće se u sredu, 7. oktobra u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Tema je Prototype – ultimativna dizajn specifikacija. (više)
ZAVRŠENO

Prva Devoxx konferencija na Balkanu

Muzej Kinoteke, Uzun Mirkova, Beograd
Prva Devoxx konferencija na Balkanu, Voxxed Days Belgrade, biće održana 1. i 2. oktobra u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu i postaviće Srbiju na mapu najvećih evropskih dešavanja u oblasti tehnologije. (više)
ZAVRŠENO

StartLabs Q&A

KC Grad, Braće Krsmanović 4, Beograd
U sredu, 30. septembra, sa početkom u 17:30 časova, u KC Gradu (Braće Krsmanović 4, Beograd) imate priliku da čujete bogata iskustva Dejvida Kadavija i Endija Angelosa, dvojice preduzetnika iz Silicijumske doline, koji će odgovarati na pitanja publike. Ovu interesantnu Q&A sesiju organizuje fond StartLabs. (više)
ZAVRŠENO

Guru Silicijumske doline u ICT Hub-u

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Jedan od najboljih svetskih PR stručnjaka Jonathan Hirshon, poznat i kao „guru Silicijumske doline“, biće gost ICT Hub-a 28. septembra. Tokom svoje posete svim zainteresovanima će da prenese najvažnije poruke iz svog bogatog profesionalnog iskustva i odgovori na pitanja koje muče osnivače startapa u Srbiji. (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška