IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Guru Silicijumske doline u ICT Hub-u

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Jedan od najboljih svetskih PR stručnjaka Jonathan Hirshon, poznat i kao „guru Silicijumske doline“, biće gost ICT Hub-a 28. septembra. Tokom svoje posete svim zainteresovanima će da prenese najvažnije poruke iz svog bogatog profesionalnog iskustva i odgovori na pitanja koje muče osnivače startapa u Srbiji. (više)
ZAVRŠENO

Developers’ mDay

Heineken Srbija, Novi Sad
Developers’ mDay, događaj namenjen veb developerima, održaće se 26. septembra u Novom Sadu u Heineken pivari. (više)
ZAVRŠENO

Otvoren konkurs "Nova tehnološka preduzeća"

Biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo ICT Hub poziva sve studente početnih i završnih godina studija da se do 20. septembra prijave na konkurs „Nova tehnološka preduzeća“, čiji je cilj podsticanje mladih na preduzetništvo i samozapošljavanje. (više)
ZAVRŠENO

Gejming od 0 do 100

SAE Institute Beograd, Čika-Ljubina
U organizaciji SAE Instituta i kompanije Eipix Entertainment, 19. i 20. septembra sa početkom od 12 časova, održaće se gejming događaj pod nazivom „Gejming od 0 do 100”, kada će svi prisutni imati priliku da se druže sa profesionalcima iz ove grane IT industrije. (više)
ZAVRŠENO

How do you write great software?

Kulturni centar Novi Sad
Na sledećem Geekstone okupljanju predavač će biti Ivana Kovačevič, software developer, a pričaće na temu “How to write great software?” Meetup će se održati 16. septembra u 17:30 u Kulturnom centru Novi Sad (Katolička porta 5). (više)
ZAVRŠENO

Hakerski kongres BalCCon 2015

Muzej savremene umetnosti Vojvodine, Novi Sad
Međunarodni hakerski kongres BalCCon, treći po redu, održaće se od 11. do 13. septembra u Novom Sadu, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. BalCCon ima za cilj da  postane centar hakerske zajednice regiona i šire.   (više)
ZAVRŠENO

Meetup #10 JS Belgrade

Dom omladine, Beograd
Nakon predavanja Stephana Bonnemanna, JS Belgrade 5. septembra u 16 časova u Domu omladine organizuje predavanje Martina Kleppea.  On će u okviru ovog predavanja objasniti kako se lepi i ekspresivni programi koji mogu da stanu u 1024 bajtova mogu smestiti u jedan tvit čistog JavaScripta i HTML-a. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#36

Univerzitet u Novom Sadu dr Zorana Đinđića
U sredu, 2. septembra, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb,  Novi Sad), sa početkom u 18 časova održaće se 36. po redu DaFED meetup. (više)
ZAVRŠENO

Na drugom Geekstone okupljanju o Advanced C#

Kulturni Centar Novog Sada
Novosadski Geekstone nakon uspešnog prvog, 24. avgusta u 18 časova organizuje i drugi meetup, kada će Ivan Nemeš govoriti na temu Advanced C#. (više)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška