IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Front-end development iz ugla .NET programera

Srete Mladenovića, Kragujevac
Ovo predavanje je prevashodno namenjeno onima koji imaju iskustva sa .NET-om i njime povezanim tehnologijijama (ASP.NET web forms ili ASP.NET MVC, MsBuild, Visual Studio, TFS...), a hteli bi da se upoznaju sa front-end developmentom. Održaće se 10. marta u 17 časova u Kragujevcu. (više)
ZAVRŠENO

Švajcarska softverska kompanija Netcetera i ICT Hub pozivaju domaće osnivače startapa na upoznavanje

Veljka Dugoševića 54, Beograd
U utorak, 23. februara od 11 časova ICT Hub će ugostiti Darka Butinu, izvršnog direktora za investicije kompanije Netcetera. Vodeća švajcarska softverska kompanija Netcetera u potrazi je za perspektivnim startap kompanijama iz Srbije. (više)
ZAVRŠENO

hack.summit() 2016

Najveća programerska konferencija na svetu, hack.summit, emitovaće se uživo od 22. do 25. februara, od 18 do 3 časa po našem vremenu. Naime, radi se o online događaju, virtuelnoj konferenciji na kojoj učestvuju eminentna imena iz oblasti razvoja softvera. (više)
ZAVRŠENO

Startup umrežavanje i Growth Hacking radionica u ICT Hub-u

Veljka Dugoševića 54, Beograd
U ponedeljak, 22. februara Kanadska ambasada, Kanadsko - srpsko poslovno udruženje (CANSEE) i ICT Hub organizuju jednodnevnu radionicu koja za cilj ima obuku na temu Growth Hacking-a, kao i upoznavanje i povezivanje startapa iz cele Srbije. (više)
ZAVRŠENO

PHPSrbija Meetup #8

KC Grad, Braće Krsmanović 4, Beograd
Osmi po redu PHP Srbija meetup je zakazan za 16. februar u 18 časova u KC Gradu, Beograd. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
Na sledećem Geekstone okupljanju 10. februara u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, predavač Ljubomir Simin će pričati o temi: "Techniques for writing Web applications in the API world". (više)
ZAVRŠENO

DaFED#40

dr Zorana Đinđića, Novi Sad
U sredu, 3. februara, sa početkom u 18 časova, održaće se 40. po redu DaFED okupljanje. Predavanja na temu Accessibillity & Client Experience Design održaće se u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, dr Zorana Đinđića bb. (više)
ZAVRŠENO

HeapSpace tehnološki doručak

Parobrod, Kapetan Mišina 6a, Beograd
Tehnološki doručak predstavlja mesečno okupljanje - svake prve srede u mesecu - sa ciljem brze razmene ideja i znanja među učesnicima, u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe. Tri predavanja od 5 minuta, 2 minuta za pitanja; i networking dopunjen kiflicama je sjajan način da se započne dan. Sledeći tech doručak održaće se 3. februara u Parobrodu. (više)
ZAVRŠENO

#3 AWS User Group Serbia Monthly Meetup - Novi Sad

Poslovni inkubator, Vojvođanskih brigada, Novi Sad
Kompanija   ​CLOUDWEBOPS   sa   zadovoljstvom   poziva   ljubitelje   Cloud   Computing­a   i   Amazon  Web   Service­s  (​AWS   Cloud​)   na  treće  mesečno   neformalno okupljanje   ​AWS   User   Group  Serbia​,   ​koje   će   se održavati   28. januara   ​sa   početkom   u   18 časova,   u   novosadskom   ​Poslovnom  inkubatoru. (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška