IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

HeapSpace tehnološki doručak

Parobrod, Kapetan Mišina 6a, Beograd
Tehnološki doručak predstavlja mesečno okupljanje - svake prve srede u mesecu - sa ciljem brze razmene ideja i znanja među učesnicima, u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe. Tri predavanja od 5 minuta, 2 minuta za pitanja; i networking dopunjen kiflicama je sjajan način da se započne dan. Sledeći tech doručak održaće se 3. februara u Parobrodu. (više)
ZAVRŠENO

#3 AWS User Group Serbia Monthly Meetup - Novi Sad

Poslovni inkubator, Vojvođanskih brigada, Novi Sad
Kompanija   ​CLOUDWEBOPS   sa   zadovoljstvom   poziva   ljubitelje   Cloud   Computing­a   i   Amazon  Web   Service­s  (​AWS   Cloud​)   na  treće  mesečno   neformalno okupljanje   ​AWS   User   Group  Serbia​,   ​koje   će   se održavati   28. januara   ​sa   početkom   u   18 časova,   u   novosadskom   ​Poslovnom  inkubatoru. (više)
ZAVRŠENO

Prvi GeekNight

SKC, Kralja Milana 48, Beograd
U četvrtak, 28. januara, održaće se prvi GeekNight događaj u SKC-u (mala sala) u Beogradu, u organizaciji HeapSpace udruženja, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Python meetup

Savska 5, Beograd
Prvi Python meetup održaće se u petak, 22. januara u 18:30, u Startit Centru. Predavači će pričati o glavnim razlikama između Pythona 2.7 i 3.5 i zašto bi trebalo ili ne započinjati projekte sa Pythonom 3.5 pre nego sa starijom verzijom. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

Ulica dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
Na sledećem Geekstone okupljanju, 21. januara u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu , predavač Mihailo Isakov će pričati o temi "Intro into deep learning". (više)
ZAVRŠENO

Nova investiciona bitka za startape „Ring Srbija“

Resavska 13-15, Beograd
Takmičenje startapa „Ring Srbija“ koje podržava mlade preduzetnike u pronalaženju finansijskih sredstava za realizaciju svojih ideja biće organizovano po drugi put u Srbiji 12. januara 2016. godine u Privrednoj komori Srbije. (više)
ZAVRŠENO

Deseti Unity Meetup

Veljka Dugoševića 54, Beograd
U ponedeljak, 28. decembra u 18 časova, održaće se jubilarni deseti Unity susret. Pričaće se o fenomenu/tehnologiji/tendenciji uvećane stvarnosti – Augmented reality (AR). Okupljanje će se održati u ICT Hub-u u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Startup Grind meetup

Makedonska 21, Beograd
Prvo Startup Grind okupljanje održaće se 22. decembra u Impact Hub-u u Beogradu, sa početkom u 18 časova. Gost će biti Ivan Bjelajac, COO u kompaniji Devana Technologies. (više)
ZAVRŠENO

Data Science meetup

Savska 5, Beograd
U petak, 18. decembra u 18 časova u Startit Centru održaće se Data Science meetup, koji će u fokusu imati Apache Spark.   (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška