IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Meetup o cyber bezbednosti

Predavanje, u trajanju od sat vremena, će se održati u beogradskom Startit Centru, u utorak, 18. juna, sa početkom u 18:00 časova. Prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije. (više)

postavljeno: 14.06.2019

Pre kodiranja, posavetujte se sa farmaceutom

Moj životni moto je "Never stop learning", a i današnji način života nas je nekako i primorao na to. Prirodne nauke – matematika, fizika i hemija su mi oduvek bile jača strana, pa nije ni čudno što sam se, još dok sam završavao gimnaziju, dvoumio da li da upišem studije farmacije ili elektrotehnike. Tada se, pre tačno deset godina, činilo da je hemijska strana preovladala; upisao sam farmaciju na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu i diplomirao 2014. godine. Međutim, nakon tri i po godine rada u apoteci, odlučio sam se na preokret, ne samo u karijeri, nego i u životu, zaplovivši u IT vode. (više)

postavljeno: 14.06.2019

Otvorene prijave za letnje izdanje Rails Girls Beograd radionice

Rails Girls zajednica je nedavno napunila 6 godina postojanja. Nastavljaju sa svojim aktivnostima kao i do sad, te se 29. i 30. juna očekuje još jedna letnja, besplatna radionica, za sve one koje do sad nisu imale priliku da učestvuju u RGB programima. Radionica se održava u ICT Hub-u u Beogradu. (više)

postavljeno: 12.06.2019

Adobe Premier kurs u Inđiji

Od 05. do 26. jula će biti održan kurs osnova Adobe Premier programa u Startit Centru Inđija. Namenjen je srednjoškolcima, studentima, zaposlenima i nezaposlenima, svima koji vole film ili onima koji bi da nauče kako da naprave kvalitetan video za Youtube, Facebook ili Instagram.  Predavanja će se održavati svakog petka od 17:30 do 20:00 časova(više)

postavljeno: 10.06.2019

Abeceda Blockchain-a

Blockchain kao decentralizovana tehnologija prvobitno namenjena tržištu kriptovaluta, već je našla daleko širu primenu u razvoju softvera i digitalnih proizvoda. Znanja iz blockchain tehnologije i veštačke inteligencije sve su potrebnija i traženija, postaju osnov funkcionalne pismenosti savremenog čoveka. (više)

postavljeno: 07.06.2019

Monitoring performansi aplikacija u Novom Sadu

Prvo u nizu predavanja na temu monitoringa performansi aplikacija će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak, 11. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 07.06.2019

Proces akvizicije kompanije — iskustva iz IT industrije

Predavanje na ovu temu će biti održano u dva termina: u Startit Centru u Novom Sadu u ponedeljak, 10. juna u 18:00 časova, a zatim i u Beogradu u četvrtak, 13. juna u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 06.06.2019

BEST Beograd otvara vrata za nove članove

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želite da razvijete nove veštine i sposobnosti, da proširite svoju zonu komfora, da volontirate na zanimljivim projektima, družite se, putujete i upoznajete nove ljude i kulture širom Evrope - pridružite se! Prezentacija organizacije će se održati 06. juna u 18:00 časova, na Mašinskom fakultetu. (više)

postavljeno: 04.06.2019
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija