IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Data Science konferencija u septembru ponovo u Beogradu

Data Science Conference 4.0 je najveća konferencija o nauci o podacima u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Održaće se u Hyatt Regency hotelu u Beogradu 18. i 19. septembra. (više)

postavljeno: 24.08.2018

Besplatna škola programiranja za žene u Novom Sadu

Vojvođanski IKT klaster otvorio je prijave za besplatnu obuku za Java Junior i .NET Junior developere namenjene devojkama i ženama.

(više)
postavljeno: 23.08.2018

GrowIT - konferencija koja pomera granice

Krajem godine, Novi Sad će ugostiti svetske programere na konferenciji GrowIT. Na novosadskom Sajmu, okupiće se domaći i svetski stručnjaci koji će razmenjivati svoja znanja iz oblasti programiranja. (više)

postavljeno: 22.08.2018

Deep Java Dev Meetup: Apache Net Beans 9.0

Nedavno je objavljena nova verzija Net Beans razvojnog okruženja, a više o tome imaćete priliku da čujete na meetupu 6. septembra od 18 časova u Impact Hubu.
(više)
postavljeno: 22.08.2018

Konferencija posvećena programskom jeziku R - satRday

Ove jeseni u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu će se održati konferencija posvećena R programskom jeziku — satRday. Jednodnevna konferencija na kojoj će posetioci moći da saznaju više o ovom programskom jeziku i da upoznaju stručnjake koji se bave R programiranjem, biće održana 27. oktobra. (više)

postavljeno: 22.08.2018

Internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k18 – FIND YOURSELF”

Ove godine novosadsko udruženje Linux korisnika “LUGoNS” organizuje od 14. do 16. septembra u Kongresnom Centru Novosadskog sajma šesti po redu internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k18 – FIND YOURSELF”.  (više)

postavljeno: 21.08.2018

Prva VR konferencija

U subotu, 25. avgusta u Startit Centru Beograd održaće se prva VR konferencija na kojoj će domaći stručnjaci deliti rešenja za izazove sa kojima su se susreli radeći svoje VR projekte. (više)

postavljeno: 17.08.2018

Kurs programiranja u Python programskom jeziku

Od 20. do 22. avgusta u Startit Centru Beograd realizovaće se prvi kurs programiranja u Python programskom jeziku. Kurs je namenjen učenicima od V do VIII razreda osnovne škole i srednjoškolcima. (više)

postavljeno: 10.08.2018
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija