IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Konferencija posvećena programskom jeziku R - satRday

Ove jeseni u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu će se održati konferencija posvećena R programskom jeziku — satRday. Jednodnevna konferencija na kojoj će posetioci moći da saznaju više o ovom programskom jeziku i da upoznaju stručnjake koji se bave R programiranjem, biće održana 27. oktobra. (više)

postavljeno: 22.08.2018

Internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k18 – FIND YOURSELF”

Ove godine novosadsko udruženje Linux korisnika “LUGoNS” organizuje od 14. do 16. septembra u Kongresnom Centru Novosadskog sajma šesti po redu internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k18 – FIND YOURSELF”.  (više)

postavljeno: 21.08.2018

Prva VR konferencija

U subotu, 25. avgusta u Startit Centru Beograd održaće se prva VR konferencija na kojoj će domaći stručnjaci deliti rešenja za izazove sa kojima su se susreli radeći svoje VR projekte. (više)

postavljeno: 17.08.2018

Kurs programiranja u Python programskom jeziku

Od 20. do 22. avgusta u Startit Centru Beograd realizovaće se prvi kurs programiranja u Python programskom jeziku. Kurs je namenjen učenicima od V do VIII razreda osnovne škole i srednjoškolcima. (više)

postavljeno: 10.08.2018

Code. Hackathon. Female. Namics.

U cilju podsticanja žena da se bave programiranjem i osnaživanja njihove pozicije u IT sektoru, švajcarska softverska agencija Namics organizuje takmičenje u programiranju namenjeno svim ženama zainteresovanim za softversko inženjerstvo. Ove godine takmičenje će se održati pod sloganom „Code. Hackathon. Female. Namics.”, a glavni događaj je zakazan za 29. septembar u Beogradu. (više)

postavljeno: 08.08.2018

Game Jam Festival

Ovog avgusta u Novom Sadu imaćete priliku da učestvujete u dosad najvećem Indiestellar događaju - prvi svoje vrste Game Jam Festival! Svake subote od 11. avgusta do 1. septembra prijavljeni timovi će imati priliku da dodju u Startit Centar Novi Sad i odslušaju predavanja na temu game developmenta od ljudi iz industrije. (više)

postavljeno: 31.07.2018

BelgradeR #11 meetup

BelgradeR meetup održaće se 25. jula sa početkom u 18 časova u Startit Centru Beograd. (više)

postavljeno: 23.07.2018

IoT platforma + Eclipse Che za razvoj aplikacija u cloudu

Predavanje će se održati u utorak, 24. jula sa početkom od 18:30 časova u Centru za promociju nauke(više)

postavljeno: 12.07.2018
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija