IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Coding Serbia: Uloga dizajn pattern-a u modernom razvoju softvera

U četvrtak, 30. juna, od 19h u prostorijama codecentric office-a u Novom Sadu, Zoran Horvat će pričati o ulozi dizajn patern-a u modernom razvoju softvera. (više)
postavljeno: 20.06.2016

Petnaesti Unity Meetup: Zero Gravity

U petak, 24. juna, u ICT Hubu, održaće se petnaesti po redu Unity Meetup. Na ovom okupljanju gostovaće ekipa iz beogradskog Zero Gravity studija, autora space survival naslova “Hellion”. (http://www.playhellion.com) (više)

postavljeno: 15.06.2016

Rails Girls 4

Rails Girls vas upoznaju sa prvim koracima pravljenja web aplikacija! Rails Girls Novi Sad radionica će se održati 25. i 26. juna 2016. godine u Coworking prostoru Pionirska Pionirska broj 4 (pored Studija M), kao i u prostorijama firme Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)

postavljeno: 15.06.2016

Aktuelni oglasi – .NET, Java, QA, Android, ERP i drugi

Još jedna sunčana nedelja je pred nama. HelloWorld tim vam želi produktivnu nedelju, punu besprekornog koda i smeha. (više)

postavljeno: 13.06.2016

Aktuelni oglasi – Java, Python, Android, QA, iOS i drugi

Gde se vidiš za 5 godina? Ne, nisi na razgovoru za posao, samo smo radoznali… Ali ukoliko želiš da budeš, apliciraj za poziciju na kojoj se vidiš :) Držimo fige! (više)

postavljeno: 06.06.2016

DaFED#44

DaFED#44 će se održati u sredu, 8. juna, sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu UX/UI će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu. (više)

postavljeno: 04.06.2016

Aktuelni oglasi – Android, Oracle, Java, QA, iOS i drugi

Bliži se leto, valjalo bi zaraditi za more :) IT-evci, ruke na miševe, novi oglasi su stigli! (više)

postavljeno: 31.05.2016

Drugi Ruby susret i novine u Railsu 5

Mesec dana nakon prvog Ruby susreta koji je održan 20. aprila u UK Parobrod, nastavlja se serija neformalnih okupljanja na kojima će se iz meseca u mesec susretati programeri-juniori i seniori, entuzijaste, početnici i zaljubljenici u Ruby i Rails. Ovo treba da bude prostor za prezentovanje novina, mesto diskusija, razmene iskustva i učenje. (više)

postavljeno: 26.05.2016
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija