Blog Autori Nataša Sedlaček
Nataša Sedlaček

Nataša Sedlaček

5

Nataša je po struci magistar arheologije, ali je ipak ljubav prema pisanju prevladala i od hobija prešla u profesiju. Kao content writer kreira sadržaj iz različitih oblasti, kao što su: lični razvoj, zapošljavanje, nekretnine. Trudi se da pruži vrednost krajnjem kupcu/korisniku/klijentu. Zaljubljenik je u marketing i preduzetništvo. Obožava tenis, hladnu nes kafu i slatkiše.

Svi tekstovi autora

21.04.2022. ·
11 min

Šta sve možeš da uradiš pre nego što se „spakuješ“ i promeniš posao

 U organizaciji najposećenijeg sajta za zapošljavanje IT kandidata, 19.aprila održan je vebinar pod nazivom “Kap koja prelije čašu - Kada je vreme da se menja posao” na kojem smo razgovarali o uzrocima nezadovoljstva zaposlenih.  (više)

21.03.2022. ·
9 min

Vebinar „Gde je moja prva IT prilika“: Clarivate zapošljava 20 IT studenata!

U saradnji sa kompanijom Clarivate, a u organizaciji našeg sajta HelloWorld.rs, 16.marta je organizovan vebinar pod nazivom “Gde je moja prva IT prilika?”. Kako bi put do zaposlenja bio lakši, kompanija Clarivate pokreće svoj prvi Graduate program “Clarivate Futures Program 2022” u okviru koga je planirano zaposlenje 20 IT studenata na juniorskim pozicijama, a koji su na završnoj godini svojih studijskih programa. (više)

25.02.2022. ·
7 min

IT-jevci ruše mitove: Ako hoćeš da naučiš, posao mora da ti prođe “kroz prste”

Novi vebinar pod nazivom „Mitovi i predrasude o IT-jevcima“, u organizaciji našeg sajta HelloWorld.rs, privukao je brojne gledaoce atraktivnom tematikom i prilikom da se edukuju i saznaju korisne informacije iz „prve ruke“. (više)

24.09.2021. ·
6 min

Cena mentalnog zdravlja u IT-u: Kolege, ne čekajte da zaškripi da biste tražili pomoć!

Vebinar “Koja je cena mentalnog zdravlja zaposlenih u IT-ju”, održan je 22. septembra u organizaciji najposećenijeg sajta za zapošljavanje IT kandidata - Helloworld.rs, a sa ciljem da se skrene pažnja na značaj očuvanja mentalnog zdravlja. (više)

17.08.2021. ·
5 min

I USPEŠNI SU IŠLI TIM PUTEM: Prekvalifikacijom do novih šansi i posla u IT industriji

Na vebinaru pod nazivom “Prekvalifikacija - Kakav su put prešli uspešni” održanom 16. avgusta u organizaciji najposećenijeg sajta za zapošljavanje IT kandidata - Helloworld.rs, razgovarali smo o jednoj od najaktuelnijih tema - kako izgleda prelazak iz jedne karijerne branše u drugu, putem programa prekvalifikacije za IT pozicije. (više)