IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

AWS Skills Day

Po prvi put u Srbiji, organizuje se AWS Skills Day u Beogradu, koji ima za cilj da na jednom mestu okupi HR, programerske i biznis zajednice oko najnovijih AWS tehnologija i veština koje su neophodne kako bi se razvio uspešan biznis zasnovan na AWS rešenjima. (više)
ZAVRŠENO

#WPSU Landing page i izrada sajta uz pomoć Elementora

Korzo 1, Subotica
Drugi WordPress meetup u Infostud Hub-u/Startit Centru Subotica, održaće se 07. marta, sa početkom od 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Quality Assurance + Jenga Testing Game

Savska 5, Beograd
Svakog prvog četvrtka u mesecu, održava se interaktivni meetup u Lean Coffee formatu, u beogradskom Startit Centru. Drugi po redu u 2019-oj godini, zakazan je za 07. mart, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

EESTech Challenge #3

Trg Dositeja Obradovića 6, Novi Sad
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - lokalni komitet iz Novog Sada, EESTEC LC Novi Sad, već treću godinu za redom organizuje lokalnu rundu projekta EESTech Challenge. Takmičenje će se održati u subotu, 02. marta, na Fakultetu tehničkih nauka, u Novom Sadu. (više)
ZAVRŠENO

#11 Radionica za razvijanje WordPress tema

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Jedanaesta radionica za razvijanje WordPress tema, održaće se u subotu, 02. februara u novosadskom Startit Centru, sa početkom od 11:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Funkcionalno programiranje u C++

Savska 5, Beograd
Meetup na temu funkcionalnog programiranja u C++  će biti održan u petak, 01. marta, u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Leading SAFe® trening

Kralja Milana 35, Beograd
Agilno se danas primenjuje na nivou timova, ali i na nivou čitavih kompanija. Neke kompanje su nastale kao agilne i lakše se nose sa uvođenjem agilnih procesa, a mnoge prelaze iz tradicionalne na agilnu organizaciju rada i potreban im je model agilne tranzicije. (više)
ZAVRŠENO

Kvalifikaciona runda Google Hash Code takmičenja 2019

Kvalifikaciona online runda Hash Code takmičenja, održava se u četvrtak, 28. februara, od 18:30 časova u nekoliko srpskih hub-ova. (više)
ZAVRŠENO

Software security talks

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd
Kompanija Zühlke shvata ozbiljnost bezbednosti software-a i svoja iskustva želi da podeli sa vama 27. februara, sa početkom u 18:30, u Beogradu. (više)
Prva  Prethodna 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška