IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Priče freelancera u Startit Centru Subotica

Korzo 1, Subotica
Prvi meetup u Startit Centru Subotica, u četvrtak, 7. septembra u 18 časova, donosi nam uvod u svet online poslovanja kroz priče i savete iskusnih preduzetnika i freelancera. (više)
ZAVRŠENO

Meetup na temu API dokumentacije

Omladinskih brigada 90g, Beograd
Meetup tehničkih pisaca na temu API dokumentacije će biti održan 7. septembra u 19 časova. Domaćin događaja će biti Seven Bridges u čijoj zgradi Dahlia u Airport Cityju  organizatori očekuju posetioce. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Beyond Code meetup

Savska 5, Beograd
Beyond Code je globalno rasprostranjena serija događaja, započeta u Americi, a od sada pokrenuta i u Evropi, a prvi Beyond Code meetup u Startit Centru Beograd će se održati 6. septembra  sa početkom u 18 časova.  (više)
ZAVRŠENO

Otvara se Infostud Hub u Subotici

Korzo 1, Subotica
U Subotici će se 5. septembra u 18 časova na adresi Korzo 1, otvoriti novi prostor za okupljanje lokalne IT zajednice, pod nazivom Infostud Hub. Ovaj prostor je nastao uz podršku i zajednički rad Infostud grupe  i organizacije Startit, a cilj je da to bude coworking prostor, edukativni centar i mesto gde će se negovati preduzetništvo, razmena ideja, mentorstvo i lični razvoj svih koji su zainteresovani za IT oblast. (više)
ZAVRŠENO

Meetup sa Two Desperados: Građenje uspešnog biznisa u gejmingu

Kralja Milana 10, Beograd
Građenje uspešnog biznisa u gejming industriji je teško. Napraviti video igru koju će sa oduševljenjem igrati milioni korisnika svakodnevno je želja mnogih preduzetnika koji su i sami, jako često, pasionirani igrači. ICT Hub Meetup sa Two Desperados je zakazan za sredu, 30. avgusta sa početkom u 19 časova u prostoru ICT Hub Playgrounda. (više)
ZAVRŠENO

Blockchain konferencija

Makedonska 22, Beograd
Konferencija Blockemon je jednodnevni događaj posvećen blockchainu kao tehnologiji budućnosti, koju 26. avgusta organizuje Blockemon u Domu omladine Beograda.  (više)
ZAVRŠENO

Blockchain hakaton u Beogradu

Savska 5, Beograd
Krajem avgusta u Startit Centru Beograd organizovaće se prvi hakaton u Srbiji sa blockchainom kao glavom temom. Počev od petka 25. avgusta pa do nedelje 27. avgusta, učesnici će se takmičiti praveći proof-of-concept proizvode bazirane na blockchainu u roku od 48 sati. (više)
ZAVRŠENO

Okupljanje Laravel zajednice

Savska 5
Laravel zajednica okupiće se po šesti put, a prisutni će imati priliku da upoznaju lokalne PHP-ovce i čuju na čemu oni trenutno rade i šta su dobre prakse koje primenjuju. Meetup će se održati 23. avgusta u Startit Centru Beograd sa početkom u 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Druga Git radionica

Savska 5, Beograd
Besplatna Git radionica će se održati 20. avgusta sa početkom u 11 časova u Startit Centru Beograd. Cilj radionice jeste predstavljanje i instalacija gita, pravljenje naloga na GitHubu kao i prolazak kroz osnove razvoja projekta u lokalu. (više)
Prva  Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška