IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Radionica dizajna Super klinci

Savska 5, Beograd
Startit i Tipsy Pixel organizuju u Startit Centru Beograd, u subotu 22. jula besplatnu radionicu koja će vašoj deci omogućiti da se upuste u vode dizajna i ilustracije. (više)
ZAVRŠENO

10. Međunarodni letnji akademski kurs „IT’s All About Dbase!“

Aleksandra Medvedeva 14a, Niš
Prijave za 10. Međunarodni letnji akademski kurs pod nazivom „IT’s All About Dbase!“, koji će se održati u periodu od 21. do 30. jula, biće otvorene od 25. maja. Na kursu će, pored 22 odabrana studenta sa 95 evropskih univerziteta, učestvovati i 20 studenata sa niškog univerziteta koji se mogu prijaviti do 30. juna. (više)
ZAVRŠENO

Kako do karijere digitalnog ilustratora?

Partizanska 18, Novi Sad
Eipix Academy u utorak, 11. jula od 18h, organizuje interaktivni događaj koji će okupiti sve one koji žele da se uključe u industriju video-igara, stripa i animacije kao digitalni ilustratori. Događaj će se održati u Novom Sadu u prostorijama kompanije Eipix Entertainment i sastojaće se iz tri segmenta: predstavljanje Harvey Nazareno Bunda, portfolio review i izložba digitalnih radova. (više)
ZAVRŠENO

Fintech Bridge meetup

Kralja Milana 10, Beograd
ICT Hub će 8. jula, u novootvorenom beogradskom coworking prostoru Playground, biti domaćin jednistvenog događaja koji povezuje dve fintech zajednice – Fintech Ireland i Fintech Serbia.  Prisutni će tako biti u prilici da zahvaljujući stručnim predavačima saznaju više o najnovijim dešavanjima u oblasti regulatornih tehnologija kao dela fintech sektora. (više)
ZAVRŠENO

Startit Game meetup

Savska 5, Beograd
Događaj Unity za početnike i izbor pravog game engine-a će se održati 1. avgusta u Startit Centru Beograd sa početkom u 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Drugi FinTech hakaton

Kosovke devojke 2, Beograd
U okviru unapređenja digitalnih inovacija u bankarstvu, ICT Hub, Societe Generale banka i kompanija 30Hills organizuju drugi Fintech Hackathon, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula u novom prostoru Centra za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub Playground). (više)
ZAVRŠENO

Rails Girls Beograd - summer edition

Savska 5, Beograd
Rails Girls Beograd pripremaju letnje izdanje besplatne radionice web programiranja. Radionica će biti održana 30. juna i 1. jula u Startit centru. (više)
ZAVRŠENO

Vitaly Friedman, osnivač Smashing Magazine-a, ponovo u Novom Sadu

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
Vitaly Friedman, osnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a, vodećeg onlajn časopisa o veb dizajnu i developmentu, u saradnji sa udruženjem DaFED, ponovo dolazi u Novi Sad i tom prilikom održaće celodnevnu radionicu na temu “Nove avanture responsive veb dizajna”, 18. juna u Novom Sadu. Radionica se ne bavi osnovama, već naprednim tehnikama koje se koriste u responsive dizajnu. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#49

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
Junsko DaFED meetup, ujedno i 49. po redu, će biti na temu Business & Leadership, a predavanje će držati direktor marketinga i prodaje u kompaniji Intel, Juan-Carlos Carrera.  DaFED#49 će se održati u sredu, 14. juna sa početkom u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)
Prva  Prethodna 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška