Blog Autori Radovan Bibić
Radovan Bibić

Radovan Bibić

12

je u novinarstvu skoro deceniju. Tokom studija novinarstva počeo je da radi u listu Danas u beogradskoj rubrici, potom u hronici i sportu, da bi se posle određenog vremena stacionirao u IT sektoru kao novinar-urednik. Prati savremene trendove u ovoj oblasti u nastojanju da uvek bude dobro obavešten i ta saznanja nesebično podeli sa svojim čitaocima. U slobodno vreme prati sport, provodeći dane sa dragim osobama i prijateljima.

Svi tekstovi autora

09.03.2015. ·
2 min

Naučite nove veštine iz fotelje

Koliko ste usavršeni za rad na računaru toliko vredite, može glasiti nova izvedba stare poslovice o poznavanju stranih jezika. Oni jesu još uvek važni, ali svaka nova IT veština može vam pomoći u dobijanju novog posla ili napredovanju na postojećem. (više)

05.03.2015. ·
2 min

Šta nam Microsoft predviđa u budućnosti

Budućnost IT industrije infiltrirane u svakodnevni život je oblast kojom se sve češće zanimaju vodeće svetske kompanije. Šta nas čeka već u narednim godinama, šta je od toga već počelo da se realizuje, kao i koji će se futuristički snovi obistiniti je pitanje na koje je odgovor pokušao da da i Microsoft. (više)

26.02.2015. ·
2 min

Koji su trendovi u web dizajnu dominantni u 2015. godini?

Tekuća 2015. je već uzela maha, a samim tim se i nazire šta nas to očekuje do kraja godine kada su u pitanju trendovi u IT svetu. Jedna od oblasti koja je sve popularnija je i web dizajn, što je i razumljivo jer se poslovanje, pa i život, u potpunosti sele online. Odstupanje od trenda za dizajnere i programere predstavlja veliku kocku, ili ćete uspeti jedinstvenošću, ili ćete propasti. Zato vam predstavljamo osnovne trendove koje bi bilo dobro da ispratite ukoliko niste skloni riziku. (više)

23.02.2015. ·
3 min

Kad boje "ožive" u krajičku oka

Predstavljamo IPS tehnologiju, trenutno najoptimalniju generaciju LCD panela za ekrane televizora, monitora i smartfona (više)

18.02.2015. ·
2 min

Šta nam donose IT trendovi u 2015. godini?

Šta nam donose IT trendovi u 2015. godini? Zakoračite u budućnost! Savremeno informatičko društvo se menja munjevitom brzinom, pa iz dana u dan se pred nama nalaze (više)