IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Developers' mDay #3

Dobračina 59b, Beograd
Kompanija Mainstream vas poziva na još jedan “Developers’ mDay“ koji će se održati u subotu, 03.12.2016. godine, sa početkom u 10 časova. Prostor u kojem će se događaj održati je Dorćol Platz, Dobračina 59b, u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Meetup o multi-robot sistemima

Knez Mihailova 1, Beograd
U četvrtak 1. decembra u prostorijama eFronta, sa početkom u 18 časova, održaće se meetup o multi-robot sistemima, na kojem će biti više reči o problematici sistema za za kontrolu i koordinaciju umreženih dronova. (više)
ZAVRŠENO

Automatizacija u Frontend razvojnom procesu

Vojvode Stepe 2, Inđija
U četvrtak, 1. decembra u Startit Centru Inđija sa početkom u 19 časova održaće se meetup “Automatizacija u Front-end razvojnom procesu”. (više)
ZAVRŠENO

Metode distribucione semantike u R

Savska 5, Beograd
Novembarski Data Science meetup održaće se 30. novembra sa početkom u 18 časova, u beogradskom Startit Centru. Tema meetupa biće metode distribucione semantike za text-mining u R. (više)
ZAVRŠENO

Ruby zajednica organizuje meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Naredni meetup novosadske Ruby zajdnice zakazan je za 29. novembra u Startit Centru, sa početkom u 18 časova. Tema meetupa biće poređenje Ruby-ja i Elixira. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Sysadmin meetup u beogradskom Startit Centru

Savska 5, Beograd
Prvi Sysadmin meetup je zakazan za 29. novembar u 18 časova u Startit Centru Beograd, gde ćete moći da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori. (više)
ZAVRŠENO

Belgrade Testathon

Takovska 49, Beograd
Krajem novembra će se desiti prva konferencija za mlade koja je posvećena automatskom testiranju softvera - Belgrade Testathon. Organizuje se od strane sjajnog tima studenata Fakulteta organizacionih nauka koji su se okupili sa željom da mladima stvaraju prilike da se informišu i upuste u tehnološke oblasti koje su trenutno u razvoju. (više)
ZAVRŠENO

Brand New Engineers - od integrala do inženjera

Bulevar kralja Aleksandra 73, 11000 Beograd
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC (Istek) već sedmu godinu za redom uspešno organizuje projekat Brand New Engineers - Od integrala do inženjera od 26. novembra do 4. decembra. (više)
ZAVRŠENO

Horizon Conference 2016

Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Konferencija Horizon 2016 u organizaciji BEMedia Solutionsa i Games.Cona, zakazana je za 25. novembar u 10 časova u kongresnoj sali Beogradskog sajma, gde će se govoriti o novim trendovima i budućnosti industrije igara. (više)
Prva  Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška