IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Ada Lovelace dan

2 min    0

Inicijativa Rails Girls Beograd će po prvi put u Srbiji, ali i regionu, obeležiti Ada Lovelace dan u okviru kojeg će predstaviti žene koje su ostvarile izvanredne rezultate u nauci i IT-u kod nas. Ada Lovelace dan biće održan u Novoj Iskri (Gavrila Principa 43, Beograd), 16. oktobra u 17:30. (više)

09.10.2015.

Srpska preduzetnica u budističkom manastiru

5 min    6

Nedavna gošća kompanije Infostud, bila je naša uspešna preduzetnica Milica Radović. Milica je mlada Beograđanka koja je završila Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Tokom studija se samoinicijativno bavila raznim poslovima u oblasti IT-ja, nakon čega je odlučila da oformi nevladinu organizaciju IT konekt. Vlasnik je licence za organizovanje TEDx-a i ima za cilj da preko svojih meetup-ova poveže što veći broj IT-jevaca u Srbiji. Ove godine se sprema za put po Aziji, gde će posećivati budističke manastire i učiti decu engleski. (više)

Geekstone meetup

1 min    0

Na sledećem Geekstone okupljanju 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Zorana Đinđića bb), predavač Nenad Božić, software developer i co-founder Smartcat.io, će pričati o temi: "Functional testing RESTful applications - tools and techniques". (više)

07.10.2015.

Treća Coding Serbia konferencija

1 min    0

Treća po redu Coding Serbia konferencija, koja će se održati 8. i 9. oktobra u Novom Sadu, posvećena je svima koji su uključeni u razvoj softvera, a ne samo developerima. (više)

06.10.2015.

Aktuelni oglasi – JavaScript, QA, PHP i drugi

2 min    0

U prvu oktobarsku radnu nedelju HelloWorld.rs ulazi sa 492 IT oglasa. Od toga je 348 namenjeno Programerima, po 34 QA inženjerima i Sistem administratorima, 27 Dizajnerima, Podrška – 22, Menadžment – 14 i 13 Prodaja/konsultanti. (više)

05.10.2015.

AGILE MONTH – specijalizovani treninzi o agilnom razvoju softvera

2 min    0

Agile Month – Nov 2015”, kako je originalni naziv, podrazumeva svakodnevne treninge na teme agilnog razvoja softvera tokom meseca novembra tekuće godine. (više)

01.10.2015.

DaFED#37

1 min    0

DaFED predavanje, 37. po redu, održaće se u sredu, 7. oktobra u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Tema je Prototype – ultimativna dizajn specifikacija. (više)

30.09.2015.

StartLabs Q&A

1 min    0

U sredu, 30. septembra, sa početkom u 17:30 časova, u KC Gradu (Braće Krsmanović 4, Beograd) imate priliku da čujete bogata iskustva Dejvida Kadavija i Endija Angelosa, dvojice preduzetnika iz Silicijumske doline, koji će odgovarati na pitanja publike. Ovu interesantnu Q&A sesiju organizuje fond StartLabs. (više)

23.09.2015.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška