IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

#8 WordPress meetup

Osmo po redu okupljanje WordPress zajednice u Novom Sadu će biti održano u StartIt Centru u četvrtak, 9. novembra u 18 časova. (više)

postavljeno: 07.11.2017

Zašto se vratio u Srbiju?

Sve je počelo pozivom. Nakon deset dana dobili smo termin za intervju u firmi Codebehind d.o.o., koja se bavi razvojem softvera i softverskih rešenja. Intervju je bio zakazan za petak, u dva sata poslepodne. Kao da gužve u beogradskom saobraćaju ne čine dovoljne prepreke mi smo istraživali Novi Beograd još pola sata u potrazi za firmom. Ali, bilo je i više nego vredno. (više)

postavljeno: 03.11.2017

AR nije više budućnost već sadašnjost - panel diskusija

Događaj će se održati u četvrtak, 9. novembra u 18 časova, u Startit Centru Subotica. (više)

postavljeno: 03.11.2017

Besplatna Microsoft obuka - ICodeFactory

ICodeFactory d.o.o. organizuje besplatnu obuku u Novom Sadu po zvaničnom Microsoft programu za MCSDMicrosoft Certified Solutions Developer. (više)

postavljeno: 02.11.2017

Kurs pravljenja sajtova na WordPressu

Osnovni kurs pravljenja sajtova na WordPressu u Startit Centru Novi Sad održaće se u periodu od 15. novembra do 9. decembra. Upoznajte se sa WordPressom ove jeseni tri puta nedeljno u popodnevnim terminima, osim subotom u prepodnevnim terminima. (više)

postavljeno: 01.11.2017

DaFED pokreće kurseve Laravel-Vue.js za različite nivoe znanja

Nakon više od pet godina organizovanja edukativnih IT okupljanja i radionica, kao i sedam uspešno organizovanih programerskih kurseva u Novom Sadu i Beogradu, udruženje DaFED pokreće kurseve na temu Laravel u kombinaciji sa Vue.js i to za početni, srednji i napredni nivo znanja. Kursevi će se održati u Novom Sadu od 13. novembra 2017. (više)

postavljeno: 31.10.2017

Quantox mini hackaton i meetup

Quantox Technology organizuje mini hackaton i meetup u Čačku 2. novembra sa početkom u 18 časova. (više)
postavljeno: 31.10.2017

Uvod u UX dizajn

Besplatna radionica na kojoj će srednjoškolci imati prilike da nauče više o svetu dizajna i oprobaju se u ovoj kreativnoj oblasti održaće se u nedelju, 29. oktobra u 14 časova u Startit Centru Zrenjanin. (više)

postavljeno: 26.10.2017
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija