IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Blockchain hakaton u Beogradu

3 min    0

Krajem avgusta u Startit Centru Beograd organizovaće se prvi hakaton u Srbiji sa blockchainom kao glavom temom. Počev od petka 25. avgusta pa do nedelje 27. avgusta, učesnici će se takmičiti praveći proof-of-concept proizvode bazirane na blockchainu u roku od 48 sati. (više)

25.07.2017.

Dekompozicija IoT projekta - od senzora do smart sistema

1 min    0

Predavanje koje će predstaviti iskustvo stečeno kroz analizu različitih platformi koje su dostupne na tržištu za realizaciju jednog tipičnog Internet of Things (IoT) projekta: od senzora preko kontrolera do cloud-a, će se održati u sredu, 26. jula u prostorijama Robert Bosch-a. (više)

20.07.2017.

UX bez UI-a - put ka humanizovanoj interakciji sa kompjuterom

1 min    0

UX događaj na kome ćemo otkriti kako možemo poboljšati korisničko iskustvo dizajnirajući aplikacije koje će imati fokus na humanizovanoj interakciji korisnika sa kompjuterom i uklanjaju ekrana kao prepreke će se održati 26. jula u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18 časova.  (više)

20.07.2017.

Prvi koraci u Gitu

1 min    0

Besplatna radionica u Startit Centru Beograd će se održati 30. jula sa početkom u 10 časova. Kroz petočasovnu radionicu, učesnici će imati priliku da steknu funkcionalno znanje za rad sa Gitom. (više)

19.07.2017.

Konkurs Namics-a za podršku razvoju tehnoloških startapa

1 min    0

Švajcarska softverska agencija Namics otvorila je konkurs namenjen svim startapima koji razvijaju softverska rešenja u Srbiji sa ciljem da im pomogne pri unapređenju ideje, uklanjanju potencijalnih nedostataka u biznis konceptu i u što uspešnijem lansiranju proizvoda na tržište. Konkurs pod nazivom "Startap. Expertise. Upgrade. Namics" će trajati do 30. avgusta u ponoć i time Namics želi da podstakne tehnološko preduzetništvo i pojača srpsku softversku zajednicu. (više)

17.07.2017.

Radionica dizajna Super klinci

1 min    0

Startit i Tipsy Pixel organizuju u Startit Centru Beograd, u subotu 22. jula besplatnu radionicu koja će vašoj deci omogućiti da se upuste u vode dizajna i ilustracije. (više)

17.07.2017.

Primena agilnih metodologija

2 min    0

30Hills i ICT Hub organizuju seriju besplatnih treninga na temu agilnih metologija, 26. jula u prostorijama ICT Hub-a (Playground), a mogu se prijaviti svi mladi preduzetnici koji su nedavno pokrenuli biznis. Cilj  treninga je da obuče stotinu mladih preduzetnika za korišćenje agilnih metodologija, a kako bi omogućili brži i kvalitetniji razvoj domaćih startapova. (više)

13.07.2017.

Startit Game Jam

2 min    0

Startit Game Jam je događaj zajednički organizovan od strane Indiestellar zajednice i Startita, koji će se odvijati tokom 48 sati u Startit Centrima u BeograduVršcuValjevuZrenjaninu, Novom Sadu i Inđiji. Početak Jama je u petak, 14. jula u 18 časova. (više)

10.07.2017.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška