IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Još dve nedelje do IT konferencije Geekstone

Već najavljena konferencija Geekstone ulazi u poslednju fazu priprema. Imajući u vidu da im je ovo prva Geekstone konferencija, organizatori pozivaju sve ljude da dođu da ih podrže. (više)

postavljeno: 19.11.2015

Programerska dilema - Otići ili ostati u Srbiji

Na ovu temu će se pričati 27. novembra u 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada. (više)

postavljeno: 18.11.2015

Aktuelni oglasi – Java, PHP, iOS i drugi

Ukoliko tražiš posao u IT branši, na pravom si mestu, jer ti ove nedelje sajt HelloWorld.rs nudi 472 IT oglasa. Od toga je 341 oglas za Programere, 35 za QA inženjere, 31 za Sistem administratore, 27 za Dizajnere, Podrška – 16, Menadžment – 13 i Prodaja/konsultanti – 9. Sigurno ćeš među njima naći neki po svojoj meri. HelloWorld tim ti želi puno sreće! (više)

postavljeno: 16.11.2015

Kakvo je trenutno stanje ponude i potražnje poslova na IT tržištu?

IT industrija je već duže vreme jedna od najprosperitetnijih oblasti i u mnogim zemljama je upravo ona novi stub privrede. Programeri su u top 10 najtraženijih radnih pozicija u 2015. godini u Srbiji. Sa druge strane, paradoksalno,  IT zanimanja su na vrhu liste najdeficitarnijih. (više)

postavljeno: 13.11.2015

Podrži Startitovu Kickstarter kampanju!

U oktobru su udruženje SEE ICT i Startit pokrenuli veliku Kickstarter kampanju, čiji je cilj prikupljanje sredstava za izgradnju Startit Centra – prostora namenjenog IT zajednici, gde će se nastaviti besplatna edukacija i promocija tehnološkog preduzetništva u Srbiji i regionu. (više)

postavljeno: 12.11.2015

Ruby.rs meetup

U subotu, 21. novembra, u 11 časova, održaće se celodnevni Ruby.rs meetup, u prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)

postavljeno: 10.11.2015

Rails Girls Novi Sad 3

Do sada su u Novom Sadu održane dve Rails Girls radionice, a 5. i 6. decembra ove fantastične devojke, usled ogromnog interesovanja, organizuju i treću. Radionica će se održati u Coworking prostoru Pionirska (Pionirska 4, Novi Sad) i prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)

postavljeno: 10.11.2015

Aktuelni oglasi – PHP, Android, Java i drugi

Još jedna radna nedelja je pred nama, možda je sada pravo vreme za nove odluke. Mnoge IT kompanije traže nove članove svojih timova, a više o radu u tim kompanijama možete da pročitate i na našem novom servisu – IT Insajderu. (više)

postavljeno: 09.11.2015
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija