Aktuelni oglasi – HTML, UX/UI, Android i drugi
Nedeljni pregled IT oglasa

Aktuelni oglasi – HTML, UX/UI, Android i drugi

17.02.2016. | 2 min

Broj oglasa u nedelji

Senioritet

Najtraženije tehnologije

U (n)ovoj radnoj nedelji nudimo ti 492 IT oglasa. Ovaj broj će rasti do kraja nedelje, tako da te čeka još prilika za posao. Tim sajta HelloWorld.rs ti želi uspešnu nedelju! :)

Izdvojili smo nekoliko aktuelnih oglasa iz različitih kategorija:

Kompaniji Skippaz je potreban HTML/CSS developer. Od kandidata se očekuje odlično poznavanje HTML5 i CSS3 (sa posebnim osvrtom na izradu responsive web sajtova), iskustvo u cross-platform i cross-browser testiranju sajtova i osnovno poznavanje jQuery. Skippaz se bavi izradom projekata za veb, od malih sajtova do veoma složenih društvenih mreža. Zastupljeni su na američkom i britanskom tržištu.

Enetel Solutions traži UX/UI dizajnera. Enetel Solutions d.o.o. posluje u sastavu grupacije Roaming Solutions. Bave se razvojem i implementacijom softverskih rešenja i sistem integracijom poslovnih sistema. Prisutni su u telekomunikacionom, finansijskom, transportnom i energetskom sektoru, uz brojna partnerstva sa velikim svetskim kompanijama.

Actiontrip nudi stalno zaposlenje sa punim radnim vremenom u Beogradu, na poziciji Android Application Developer. Novi programer biće uključen u razvoj mobilnih aplikacija za Android platform, dizajn structure aplikacije i optimizaciju rada aplikacije u sistemu. Potrebno je poznavanje Android OS arhitekture, Java, XML, JS
ON, REST i SOAP. Actiontrip je kompanija koja nudi rešenja za agencije i kompanije koje zahtevaju obimno rukovanje podacima.

GTECH je u potrazi za HTML5 Game developerima. Jedan od uslova je minimum tri godine iskustva u radu sa Java Script-om, HTML5 (canvas) i webGL. GTECH  je vodeća tehnološka kompanija za igre i usluge, koja pruža inovativne tehnologije i kreativni sadržaj.

Coming - Computer Engineering d.o.o traži Sistem inženjera. Kao uslovi su navedeni poznavanje Windows i Linux operativnih sistema i IP mrežnih sistema. Coming - Computer Engineering je IT kompanija osnovana 1991. godine. Ima preko 40 zaposlenih, uglavnom inženjeri elektrotehnike i informacionih sistema. Coming je lider u regionu u domenu virtuelizacije i konsolidacije Datacentara.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška