27.06.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Java, Python, Magento, Android i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Java, Python, Magento, Android i drugi

Ko kaže da je Nova godina vreme donošenja velikih odluka? Čvrsto si odlučio da ovog leta pronađeš svoj posao iz snova? Na pravom si mestu :) Srećno ti leto!

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih, novih IT oglasa za tebe:

Sajt PolovniAutomobili.com, deo Infostud grupacije, traži PHP programera za rad u Subotici. Ukoliko te zanima web programiranje, poznaješ PHP, MySQL, JavaScript i jQuery, prijavi se za ovu poziciju. Infostud je kompanija koja posluje preko interneta i vodi sajtove u oblasti internet usluga, informisanja, trgovine i drugih oblasti. Kao jedna od prvih domaćih internet kompanija, Infostud podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji.

Kompanija Enjoy.ing traži Backend Java Developera, koji ima iskustva sa Javom u razvoju biznis softverskih rešenja, poseduje znanje J2EE, Oracle PL i SQL. Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Njihovi klijenti dolaze iz različitih industrija, uključujući velike internacionalne kompanije iz finansijskog i telekomunikacionog sektora.

Kompanija Logit je u potrazi za Python Software developerima. LOGIT je internacionalna kompanija čija je delatnost razvoj, implementacija i održavanje softverskih rešenja i pružanje srodnih konsultantskih usluga. Oblasti softverskog inženjerstva i istraživačko-razvojnih projekata kojim se bavimo uključuju područja kao što su trgovina, logistika, poslovna inteligencija, obrada slika, daljinska detekcija, mašinsko učenje i primenu nauke o podacima uopšte. Inženjeri LOGIT-a učestvuju na kompleksnim multinacionalnim projektima za klijente širom sveta. LOGIT ima dve kancelarije, u Srbiji i Rumuniji, sa brzim rastom i stalnom ekspanzijom.

TNation traži Magento developera, koji će raditi na razvoju i primeni rešenja zasnovanih na Magento platformi, nadogradnji osnovnih Magento funkcionalnosti razvijanjem ekstenzija i integrisanjem različitih nezavisnih (3-rd-party) rešenja i razvoju rešenja za desktop i mobilne uređaje. TNation je IT kompanija iz Srbije koja se bavi veb dizajnom i razvojem, razvojem softvera, tehničkom podrškom i sistemskom administracijom. Pružaju outsourcing usluge velikim inostranim kompanijama.

Endava zapošljava Android programera, koji poseduje i odlično znanje OO jezika (Java, C++). Endava je kompanija koja se bavi razvojem softvera, sa preko 2500 zaposlenih, kancelarijama u Njujorku, Atlanti, Nju Džerziju, Londonu, i Frankfurtu i šest razvojnih centara u Rumuniji, Moldaviji, Makedoniji i Srbiji. Od osnivanja 2000. godine, Endava pomaže nekim od najvećih svetskih brendova u oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologije i maloprodaje da se transformišu i da kreiraju vredno, savremeno, prilagodljivo poslovanje.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga