09.05.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, Linux, PHP, Python, Frontend i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, Linux, PHP, Python, Frontend i drugi

Dragi naši ITevci!

Nadamo se da ste uporni u traženju svog posla iz snova :) Mi smo tu da pomognemo – ove nedelje nudimo vam 473 IT oglasa.

Pregledaj najnovije konkurse:

Kompanija eFront usled povećanja obima posla traži Java Developera. Potrebno je da vlada sledećim tehnologijama/konceptima: Flex / HTML / Javascript, Java (Springframework, Hibernate, etc.), MS SQL Server, Agile (Scrum), Jira, TDD, CI. eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

Subotički Infostud traži još jednog člana tima za svoje IT odeljenje – Linux Sistem administratora, čiji bi posao obuhvatao razvoj i održavanje postojeće serverske infrastrukture, rad sa programerskim timovima na razvoju novih sistema i aplikacija, praćenje i optimizaciju performansi sistema… Infostud je kompanija koja posluje preko interneta i vodi sajtove u oblasti internet usluga, informisanja, trgovine i drugih oblasti. Kao jedna od prvih domaćih internet kompanija, Infostud podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji.

Westum je u potrazi za PHP developerom. Potrebno je minimum tri godine iskustva sa PHP-om i godinu dana rada na Magento platformi. Westum je usko specijalizovana IT kompanija koja se bavi izradom sistema visokih performansi iz oblasti elektronske trgovine (e-commerce).

Seven Bridges Genomics traži Python Developera, koji ima bar tri godine iskustva u programiranju i ima iskustva u Django, sqlalchemy, rabbitmq i sličnim framework-ovima. Seven Bridges Genomics je srpsko-američka firma, sa bazom u Beogradu i Bostonu, osnovana 2009. godine sa ciljem da izgradi cloud platformu za genetske analize i istraživanja. U pitanju je bila prva platforma tog tipa na svetu.

Levi9 traži Frontend Developera za svoju beogradsku kancelariju. Novi član njihovog tima bi trebalo da poznaje HTML5 i CSS3, jQuery (ili sličnih) biblioteka, dok je poznavanje MV* JS framework-ova (AngularJS, Backbone…) plus :) Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. O brizi o zaposlenima, radnoj atmosferi i praksama u ovoj kompaniji pročitaj u sledećem tekstu.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga