06.06.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, Python, Android, QA, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, Python, Android, QA, iOS i drugi

Gde se vidiš za 5 godina? Ne, nisi na razgovoru za posao, samo smo radoznali… Ali ukoliko želiš da budeš, apliciraj za poziciju na kojoj se vidiš :) Držimo fige!

Izdvajamo neke od najsvežijih IT oglasa:

Kompanija Intens traži Java programere, sa iskustvom u sledećim tehnologijama: Java, Spring alati, Hibernate/JPA, REST/SOAP protokolima, SQL-u, CSS-u i HTML5. Intens je IT firma specijalizovana za razvoj informacionih sistema, baziranih na savremenim tehnologijama. Njihovi klijenti su velike softverske firme, a programski kod koji pišu izvršava se u vodećim svetskim kompanijama koje čine više od 50% „Fortune 100“ liste. Većina naših klijenata im je iz Amerike i Kanade. Postoje već 15 godina, a sedište firme i sve kancelarije se nalaze u Novom Sadu.

Seven Bridges Genomics traži Python Developera, koji ima iskustva sa Python-om, Djangom,  sqlalchemy, rabbitmq i sličnim frejmvorkovima i bibliotekama. Seven Bridges Genomics je srpsko-američka firma, sa bazom u Beogradu i Bostonu, osnovana 2009. godine sa ciljem da izgradi cloud platformu za genetske analize i istraživanja. U pitanju je bila prva platforma tog tipa na svetu, a medicinskim korisnicima bi ubrzala, olakšala aktivnosti i učinila jeftinijim aktivnosti tog tipa.

Imaš iskustva ili te zanima izrada Android aplikacija i privlačno ti je rešavanje zanimljivih i izazovnih problema sa poznatim, internacionalnim partnerima uz pomoć modernih tehnologija? Kompanija Nissatech iz Niša je u potrazi za Android inženjerom. Dakle, ukoliko poznaješ Android i želiš da unaprediš svoja znanja, a uz to poznaješ i Javu, Git, relacione baze podataka i integraciju sa web servisima (REST), prava si osoba za ovu poziciju.

Schneider Electric DMS NS d.o.o. traži QA inženjera. Schneider Electric DMS NS je visokotehnološka kompanija za softverski inženjering koja se bavi istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u elektrodistributivnim sistemima – distributivnom menadžment sistemu (DMS). Ova kompanija je i deo naučno istraživačkog parka Univerziteta u Novom Sadu. Ima gotovo 600 zaposlenih i radi projekte praktično na svim kontinentima.

Kompaniji Endava je potreban iOS developer. Endava je kompanija koja se bavi razvojem softvera, sa preko 2500 zaposlenih, kancelarijama u Njujorku, Atlanti, Nju Džerziju, Londonu, i Frankfurtu i šest razvojnih centara u Rumuniji, Moldaviji, Makedoniji i Srbiji. Od osnivanja 2000. godine, Endava pomaže nekim od najvećih svetskih brendova u oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologije i maloprodaje da se transformišu i da kreiraju vredno, savremeno, prilagodljivo poslovanje.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga