18.04.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, QA, Dizajn, BI, SAP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, QA, Dizajn, BI, SAP i drugi

Tražiš posao u IT struci? Na pravoj si adresi :) Svakodnevno objavljujemo nove oglase, kako bismo ti pružili što veći spektar najaktuelnijih prilika za posao.

Ovu radnu nedelju počinjemo sa 492 oglasa za posao, a evo i nekoliko najnovijih:

Kompanija CallidusCloud  traži Java Full-stack Developera, od koga očekuje radno iskustvo sa Java tehnologijama, poznavanje sledećih tehnologija i alata: Spring, Hibernate, Maven, JUnit, Tomcat, REST, kao i odlično poznavanje relacionih baza podataka i SQL-a. CallidusCloud je globalna IT kompanija (sa sedištem u Kaliforniji) fokusirana na razvoj SaaS cloud aplikacija za povećanje efikasnosti prodajnog procesa, podršku marketinškim aktivnostima, obuku zaposlenih, kao i optimizaciju ostalih aspekata poslovanja.

FIS, nekadašnji Sungard, proširuje svoj QA tim – potreban im je QA Analyst. Poslodavac kaže da je ovo odlična i uzbudljiva prilika za dizanje QA karijere na viši nivo. FIS je jedna od vodećih svetskih kompanija za softverske i tehnološke usluge, sa godišnjim prihodom od oko 2,8 milijardi dolara. Obezbeđuju softverska rešenja za finansijske usluge, obrazovanje i javni sektor.

FXLider širi svoje aktivnosti i raspisuje konkurs za poziciju Web dizajnera. Potreban im je kandidat koji poseduje visok nivo kreativnosti, Vlada Photoshopom, Illustratorom, After Effects-om i Wordpress-om. FXLider je regionalni lider u globalnom online trgovanju prisutan na srpskom tržištu već 5 godina.

Poslovna inteligencija d.o.o. traži BI developera. Oni su kompanija sa 15 godina iskustva u implementaciji inovativnih analitičkih rešenja (Data Warehouse, Business Intelligence, Big Data, Performance Management, Data Mining, Master Data Management…). Potreban im je neko ko ima najmanje dve godine iskustva u kontinualnom i svakodnevnom radu sa IBM Cognos Business Intelligence alatom na konkretnim projektima/zadacima.

Zbog povećanog obima posla u Beogradu, kompanija Prointer IT Solutions and Services raspisala je konkurs za poziciju SAP CO Consultant. Kompanija Prointer IT Solution & Services je regionalni sistem integrator, osnovana 1999. godine.  Kompanija se primarno bavi implementacijom kompletnih IT rešenja, sistem integracijom, optimizacijom poslovne štampe, IT konsultantskim uslugama. Imaju partnerske odnose sa vodećim IT kompanijama u svetu kao što su SAP, Oracle, Microsoft, EMC, HP, Cisco i sl.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

3
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga