04.07.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – .NET, PHP, QA, iOS, sistem administracija i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – .NET, PHP, QA, iOS, sistem administracija i drugi

Aloha IT-evci, gde ste? Surfujete li? :) Za one koji surfuju tražeći posao, izdvojili smo nekoliko aktuelnih IT oglasa.

Ako imaš iskustva i voliš (ili hoćeš da naučiš) da radiš sa ­­­­­­­­­­­­­­­­C#, Entity Framework, WF, LINQ, MEF, reaktivnim programiranjem, a ime Martin Fowler-a ćeš znati  i bez odlaska na Google, predlažemo da pogledaš oglas za .NET Developera u kompaniji New Frontier Innova. Oni su softverska kompanija specijalizovana za kreiranje najnaprednijeg proizvoda za digitalnu ekonomiju. Upravo njihov iBanking proizvod svojim funkcionalnostima pomaže bankama da odgovore svim sadašnjim i budućim izazovima.

Kompanija Levi9 traži PHP developera za svoju novu beogradsku kancelariju. Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Njihovi timovi rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente. Tehnološki su partner za klijente koji su u potrazi za nadogradnjom i razvojem sopstvenog IT sektora, ili za one koji traže nekoga da ga angažuje za razvoj i održavanje.

Bakson je u potrazi za QA inženjerom. Uslovi su prethodno radno iskustvo na QA/Test pozicijama, univerzitetski stepen u IT oblasti, poželjno je poznavanje nekog objektno orijentisanog programskog jezika (Java, C++, C#, ...), SQL-a, kao i rad na Linux platformi i poznavanje osnovnih shell komandi. Bakson LTD je kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se bavi konsultantskim uslugama, izradom softvera, održavanjem sistema za TicketmasterLive Nation – vodeću kompaniju za prodaju karata u svetu.

P3 Communications traži Senior iOS Developera. P3 Communications Engineering je međunarodno aktivna inženjering kompanija u sektoru telekomunikacija. Sedište se nalazi u Ahenu, Nemačka, sa kancelarijama na preko 10 lokacija širom sveta, uključujući Beograd. P3 communications nudi tehničke konsultacije i usluge za telekomunikacionu industriju. Akreditovan je kao test-laboratorija u oblasti telekomunikacija.

Kompanija EWE Comp d.o.o. traži Windows i Linux junior administratora. Novom kolegi će zaduženja biti: održavanje Windows servera (domain controler, mssql server, remote desktop server, storage server, hyper v, ISA...), održavanje Linux server (Centos sve verzije (redhat), firewall IPTABLES, route-ing, openvpn server, mail server (zimbra), održavanje rutera (Linux, mikrotik) itd. Ewe Comp d.o.o. je među tri vodeće kompanije za distribuciju hardvera i softvera u Republici Srbiji, kao ovlašćeni autorizovani ili ekskluzivni distributer za neke od najvećih svetskih brendova.

Ostale oglase možeš da pregledaš u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

3
5 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga