13.06.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – .NET, Java, QA, Android, ERP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – .NET, Java, QA, Android, ERP i drugi

Još jedna sunčana nedelja je pred nama. HelloWorld tim vam želi produktivnu nedelju, punu besprekornog koda i smeha.

Za sve one koji su u potrazi za svojim poslom iz snova, izdvojili smo nekoliko aktuelnih IT oglasa:

Kompanija DTC traži .NET developera. Potrebno je iskustvo u radu sa .Net platformom (C#/ASP.NET MVC 5), poznavanje i radno znanje u Javascript,jQuery i HTML/CSS –u, kao i poznavanje rada sa bazama podataka. DTC je mlada kompanija koja u svom sastavu ima 40-ak iskusnih zaposlenih u različitim softverskim oblastima. Oblasti koje DTC pokriva jesu razvoj, održavanje i testiranje raznovrsnih aplikativnih rešenja. Bave se razvojem softvera na različitim strukturnim nivoima počev od razvoja "custom" aplikativnih rešenja, proširivanja funkcionalnosti postojećeg aplikativnog koda i optimizacije programskog koda u cilju poboljšanja performansi.

Intens, IT firma specijalizovana za razvoj informacionih sistema, traži Java programere za svoje kancelarije u Novom Sadu, koji bi radili i sarađivali sa timovima njihovih klijenata distribuiranim širom sveta. Intens je osnovan 2000. godine u Novom Sadu, a snovna delatnost im je razvoj softverskih proizvoda i pružanje usluga iz tog domena.

Robert Bosch je u potrazi za Agile test koordinatorom, sa minimum 3 godine QA iskustva. Robert Bosch d.o.o. je regionalna grana Bosch Grupe, jedne od najvećih svetskih industrijskih kompanija. Sa sedištem u Beogradu, Robert Bosch d.o.o. u Srbiji je počeo sa radom 2006. godine. Na domaćem tržištu Bosch distribuira proizvode iz oblasti automobilske opreme, električnih alata, grejne tehnike, bezbednosnih sistema pod brendovima Skil, Dremel, Bosch, itd.

Shield Software Development traži Android developera, koji ima iskustva u razvoju softvera i barem jednu kreiranu originalnu Android aplikaciju iza sebe. Shield Software Development je ogranak američke softverske kompanije, koji razvija desktop, mobilne, web i cloud aplikacije za sve vrste biznisa, kao i za kućne korisnike.

Novosadska kompanija FSD, usled povećanog obima poslovanja, traži Konsultanta za ERP rešenja. Zaduženja će mu biti analiza poslovnih procesa i zahteva korisnika, implementacija ERP rešenja, obuka i podrška korisnicima u operativnom radu, savetovanje klijenata u primeni poslovnih procesa… Portfolio ove kompanije obuhvata sopstvena ERP rešenja, sistem poslovne inteligencije, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance management-a, konsultantske usluge i implementacije sistema integracija.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga