Aktuelni oglasi – iOS, PHP, QA, UX/UI, Frontend i drugi
Nedeljni pregled IT oglasa

Aktuelni oglasi – iOS, PHP, QA, UX/UI, Frontend i drugi

17.05.2016. · 2 min

Broj oglasa u nedelji

Senioritet

Najtraženije tehnologije

Posla uvek ima. Pitanje je samo koliko smo spremni da se usavršavamo i razvijamo. Svakodnevno radimo kako bismo ti pomogli da tvoja IT karijera krene/nastavi uzlaznom putanjom :) Za početak, ovu nedelju startujemo sa 487 IT oglasa.

Kompanija Zesium traži iOS Developera za svoju novosadsku kancelariju. Potrebno je minimum godinu dana iskustva u razvijanju iOS aplikacija. Nude odličnu zaradu i stabilan posao, kao i fleksibilno radno vreme. Firma Zesium mobile d.o.o. osnovana je 2004. godine sa vizijom da formira kvalitetan tim sačinjen od mladih stručnjaka iz oblasti telekomunikacija, računara i programiranja, koji će uneti svoje znanje, raditi na kreativnim projektima i postati lider u domenu razvoja softvera i mobilnih aplikacija.

Spart Agency je u potrazi za PHP Developerom, koji će raditi na razvoju korporativnih sajtova. Potrebno je bar dve godine rada u PHP-u. Spart Agency je internacionalna digitalna agencija locirana u Beogradu, koju su osnovala četiri francuska saradnika kao razvojni centar za njihovu francusku kompaniju. Dizajniraju i proizvode sve vrste aplikacija (mobilne aplikacije, veb aplikacije, veb stranice, ERP) za veliki spektar klijenata.

Endava traži QA inženjera sa minimum godinu dana iskustva u testiranju softvera. Endava je jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru Jugoistočne Evrope. Osnovnu delatnost čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda. Endava tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.

Kompaniji DevTech je potreban UX/UI dizajner. DevTech je globalna kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, i inženjerskim centrima u Evropi i Americi. DevTech je specijalizovan za inženjering i razvoj Cloud platformi i usluga. Imaju dugačku istoriju pružanja usluga za preduzeća, ISV i servisne provajdere.

Web Bay traži Frontend Developera (HTML/CSS). Od kandidata se očekuje iskustvo u izradi front-end dela web sajtova odnosno markup-a (pixel perfect PSD to HTML), iskustvo u implementaciji responsive layout, napredno poznavanje HTML5, CSS3 i JavaScript, iskustvo u radu sa Photoshop (slicing, osnovna obrada slika i sl.). Web Bay je domaća IT kompanija iz Beograda. Bavimo se izradom enterprise web sajtova i web aplikacija za klijente na EU tržištu.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 2)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška