31.05.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Android, Oracle, Java, QA, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Android, Oracle, Java, QA, iOS i drugi

Bliži se leto, valjalo bi zaraditi za more :) IT-evci, ruke na miševe, novi oglasi su stigli!

Izdvojili smo nekoliko najaktuelnijih IT oglasa sa sajta:

Ako je izrada Android aplikacija tvoja strast, imaš iskustva u tome i želeo/la bi da učestvuješ na kreativnim projektima za domaće i strane klijente i učiš, istražuješ i kreiraš uzbudljive, cutting edge i inovativne aplikacije, pošalji CV kompaniji Creitive Fonsoft. Ako ti nije jasno do sada – traže Android developera :) Creitive je digitalna agencija sa kancelarijama u Dubaiju i Beogradu, osnovana 2012. godine. Specijalizovani su za razvoj aplikacija, social media marketing i online advertajzing.

Kompaniji Key IT je potreban Oracle developer, koji će raditi na razvoju aplikativnih rešenja baziranih na PL/SQL programskom jeziku i Oracle alatima (Forms, Reports, APEX). Key IT je osnovan 2007. godine. Oblast njihove ekspertize je prodaja i implementacija softverskih rešenja, kao i pružanje konsultantskih usluga pri izboru rešenja. KOPA je njihova partnerska firma iz Slovenije čije ERP rešenje prodaju i implementiraju u Srbiji. U cilju realizacije dela razvoja KOPA.ERP u Srbiji potrebna im je osoba za ovu poziciju.

Kompanija enjoy.ing software engineering traži Java developera. Potrebno je minimum dve godine iskustva u razvojuweb aplikacija. Enjoy.Ing je švajcarska inženjerska kompanija, čije je sedište u Cirihu, a razvojni timovi u Beogradu i Nišu. Njihovi klijenti dolaze iz različitih industrija, uključujući velike internacionalne kompanije iz finansijskog i telekomunikacionog sektora.

Levi9 traži iOS developera za svoju beogradsku kancelariju. Levi9 je outsourcing kompanija koja pruža usluge razvoja, održavanja i testiranja softvera. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružaju iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom punih deset godina uspešnog poslovanja sarađivali su sa brojnim svetski poznatim klijentima, kao što su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Relatieplanet i mnogi drugi.

Kompanija eFront je u potrazi za QA inženjerom, koji ima bar tri godine iskustva u testiranju softvera. eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

4
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga