IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Petnaesti Unity Meetup: Zero Gravity

Veljka Dugoševića 54, Beograd
U petak, 24. juna, u ICT Hubu, održaće se petnaesti po redu Unity Meetup. Na ovom okupljanju gostovaće ekipa iz beogradskog Zero Gravity studija, autora space survival naslova “Hellion”. (http://www.playhellion.com) (više)
ZAVRŠENO

DaFED#44

University of Novi Sad
DaFED#44 će se održati u sredu, 8. juna, sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu UX/UI će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu. (više)
ZAVRŠENO

WordPress konferencija – WordCamp Belgrade 2016

Kumodraška 261a, Beograd
U subotu, 4. juna, u prostorijama Univerziteta Singidunum,  održaće se najveća u regionu WordPress konferencija u organizaciji udruženja WordPress Srbija, WordCamp Belgrade 2016. (više)
ZAVRŠENO

Besplatna radionica UX dizajna

Kneginje Zorke 25, Beograd
Šta je to uopšte UX dizajn i kako izgleda baviti se time? Ova skraćenica je sve prisutnija, a slojevi koji se nalaze iza nje su brojni. Zato će jedna od narednih radionica koja dolazi iz Humanity-evog Knowledge Lab-a biti posvećena upravo ovoj temi. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
Direktno iz kompanije Yahoo u Novi Sad 3. juna u 18 časova dolazi predavač Mihajlo Grbović da priča o temi Ad targeting in the wild (and data science behind it). (više)
ZAVRŠENO

IoT week 2016

Crowne Plaza Beograd
U Beogradu se po prvi put organizuje međunarodna konferencija IoT week 2016 u periodu od 31.05. do 02.06.2016. godine  u hotelu Crown Plaza, u organizaciji Iot Forum-a, DunavNet-a i uz podršku partnera među kojima je i Privredna komora Beograda. (više)
ZAVRŠENO

Drugi Ruby susret i novine u Railsu 5

Savska 5, Beograd
Mesec dana nakon prvog Ruby susreta koji je održan 20. aprila u UK Parobrod, nastavlja se serija neformalnih okupljanja na kojima će se iz meseca u mesec susretati programeri-juniori i seniori, entuzijaste, početnici i zaljubljenici u Ruby i Rails. Ovo treba da bude prostor za prezentovanje novina, mesto diskusija, razmene iskustva i učenje. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Fintech hakaton u Srbiji

Veljka Dugoševića 54, Beograd
FinTech hakaton, prvi te vrste u Srbiji, koji partnerski organizuju KPMG, Societe Generale banka i ICT Hub, je prilika za sve koji žele da u roku od 48h sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalnog bankarstva. (više)
ZAVRŠENO

Level Up Ruby - besplatna radionica

Dobračina 30b, Beograd
Za vikend, 21. i 22. maja, održaće se Level Up Ruby radionica, u prostorijama firme Presta E Commerce, koja je ujedno i inicijator ovog programa koji će biti besplatan. Preduslov je da polaznici/e imaju svoj računar. (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška