Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Konferencija Umrežavanje: Knowledge for the future

2 min    0

Konferencija Knowledge for the future predstavlja drugi deo projekta UMREŽAVANJE. Druga po redu konferencija Umrežavanje pod sloganom “Knowledge for the future”, održaće se 18. novembra na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva. (više)

13.11.2017.

Besplatan kurs programiranja za decu

3 min    0

Od 27. do 29. novembra u Startit Centru Zrenjanin realizovaće se šesti po redu kurs pravljenja igara u Scratchu za decu. Pohađanje kursa je besplatno, a kurs je namenjen učenicima od trećeg do osmog razreda osnovne škole. U pitanju je upis novih polaznika. (više)

10.11.2017.

Prvi blockchain hakaton u Novom Sadu

1 min    0

Hakaton će se održati 1, 2. i 3. decembra u novosadskom Startit Centru. Učesnici će se takmičiti u razvoju proof-of-concept proizvoda baziranih na blockchainu, na temu koja će biti objavljena neposredno pred početak hakatona. (više)

09.11.2017.

Robots & Girls - radionica programiranja robota

1 min    0

U četvrtak, 30. novembra će se u Startit Centru Zrenjanin održati druga po redu radionica programiranja malih robota za devojčice iz III, IV, V i VI razreda osnovne škole. Radionica je besplatna, a prijave su otvorene do ponedeljka, 27. novembra. (više)

08.11.2017.

Rails Girls Zrenjanin #1

1 min    0

Radionica će se održati 18. i 19. novembra u Consulteer centru u Zrenjaninu, a prijave su otvorene do 10. novembra. (više)

07.11.2017.

#8 WordPress meetup

1 min    0

Osmo po redu okupljanje WordPress zajednice u Novom Sadu će biti održano u StartIt Centru u četvrtak, 9. novembra u 18 časova. (više)

07.11.2017.

Zašto se vratio u Srbiju?

7 min    1

Sve je počelo pozivom. Nakon deset dana dobili smo termin za intervju u firmi Codebehind d.o.o., koja se bavi razvojem softvera i softverskih rešenja. Intervju je bio zakazan za petak, u dva sata poslepodne. Kao da gužve u beogradskom saobraćaju ne čine dovoljne prepreke mi smo istraživali Novi Beograd još pola sata u potrazi za firmom. Ali, bilo je i više nego vredno. (više)

03.11.2017.

AR nije više budućnost već sadašnjost - panel diskusija

1 min    0

Događaj će se održati u četvrtak, 9. novembra u 18 časova, u Startit Centru Subotica. (više)

03.11.2017.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška