11.04.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – .NET, JS, WordPress, iOS, QA i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – .NET, JS, WordPress, iOS, QA i drugi

Nema više odlaganja! Miš u ruke i u potragu za željenom radnom pozicijom :) Mi smo oglase prikupili i servirali, na tebi je samo da se odvažiš da konkurišeš :)

Izdvojili smo nekoliko aktuelnih IT oglasa na sajtu:

Tehnicom Solutions traži JS developera. Obavezni uslovi su dobro poznavanje HTML / CSS (HTML5, CSS3) , kao i JS (JQuery, Ajax, API, DOM - implementacija third party pluginova). Kompanija Tehnicom Solutions je specijalizovana za projektovanje i razvoj poslovnih veb, desktop i mobilnih aplikacija kao i veb sajtova svih tipova.

Qode Interactive d.o.o. traži kolegu/koleginicu za poziciju WordPress Demo Site Content Builder/ Assistant Designer. WordPress Demo Site Content Builder/ Asisstant Designer je osoba koja radi na unosu sadržaja i opremanju demo prezentacionih sajtova WP tema. Osoba koja bude zaposlena će biti obučena za rad u WordPress editoru koji se bazira na Qode framework-u. Nude stalno radno mesto, priliku da radite na projektima koji postavljaju globalne standarde u industriji tema i templejta, kao i stručno usavršavanje na najaktuelnijim web tehnologijama.

Endava je u potrazi za iOS developerom. Endava je jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru Jugoistočne Evrope. Osnovnu delatnost čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda. Endava tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.  Preduzeće 95% svojih prihoda ostvaruje na inostranim tržištima SAD i EU i posluje na četiri kontinenata (Severna i Južna Amerika, Evropa, Azija i Australija).

EXLRT, globalna softverska kompanija, traži Junior QA inženjera. EXLRT je kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti softverskog razvoja. Sedište kompanije se nalazi u Naarden-u u Holandiji, međutim glavni razvojni centar kompanije je smešten u Srbiji, u Novom Sadu.  EXLRT je od 2007. do kraja 2015. godine poslovao pod nazivom HintTech.

ITLab dopunjuje svoj beogradski tim C#/.NET developerom. Polje poslovanja ove kompanije je široko – pokrivaju neke od glavnih IT zahteva, kao što su veb razvoj, bogate internet aplikacije, mobilni razvoj, samostalni razvoj aplikacija, korisničke test modele, dizajn i brendiranje usluga, SEO i internet marketing, call center outsourcing itd.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga