20.01.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – .NET, Mobile, UX i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – .NET, Mobile, UX i drugi

Odlučio/la si da u novoj godini nađeš/promeniš posao? :) HelloWorld.rs ti trenutno nudi 458 prilika za posao u IT struci. Oglasi su podeljeni po sledećim kategorijama: Programeri – 323, UX/Dizajn – 38, Sistemska administracija – 31, QA – 26, Podrška – 22, Menadžment – 11, Prodaja/konsultanti – 7.

Izdvojili smo nekoliko aktuelnih konkursa:

Puzzle Software traži Intermediate .NET Developera. Od novog zaposlenog očekuju poznavanje objektno orijentisanog programiranja, da ima bar dve godine iskustva u razvoju programer softvera i isto toliko u radu sa C# programskim jezikom. Puzzle Software je kompanija čije su glavne oblasti poslovanja agilan razvoj softverskih rešenja in-house i za Klijente i Scrum sertifikovana i proširena edukacija. Kreiraju kompletne softverske arhitekture i IT rešenja skrojena po zahtevu klijenata. Sarađuju sa velikim kompanijama, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Fokus im je na bankarstvu, telekomunikacijama, osiguranju, softverskoj industriji.

Najposećeniji domaći sajt za kupovinu i prodaju automobila, PolovniAutomobili.com, traži osobu za poziciju Šef odeljenja za razvoj i funkcionalnost sajta. Novi član tima će voditi, graditi i unapređivati odeljenje razvoja sajta i funkcionalnosti, baviće se razvojem ljudi unutar sektora i sprovodiće pravila procesnog framework-a (Scruma) za upravljanje kompleksnog razvoja biznisa.

ActionTrip.rs traži posvećene i ambiciozne pojedince da se pridruže njihovom rastućem timu u Srbiji, na poziciji Mobile Application Developer-a. Potrebno je poznavanje iOS/Android arhitekture, Objective-C, Java, iOS SDK, Android SDK, kao i najmanje 1 godina iskustva u razvoju ovih tehnologija. Nova osoba biće uključena u razvoj mobilnih aplikacija za iOS/Android platform, dizajn structure aplikacije, optimizaciju rada aplikacije i uspostavljanje kvaliteta razvoja, standard i procesa rada. ActionTrip.rs je priznat kao jedan od developer partnera za online video I DFP integracije od strane Google-a.

U cilju razvoja tima koji se bavi održavanjem servisa, Orion Telekom je raspisao konkurs za radno mesto Sistem inženjer (za Microsoft tehnologije). Sistem inženjer će imati odgovornost za Microsoft tehnologije, učestvovaće u unapređenju i održavanju infrastrukture i servisa, kao i sistema za virtualizaciju baziranim na Microsoft Hyper - V tehnologiji. Radno mesto je u Beogradu.

Novosadski RT-RK traži UI/UX dizajnera, sa dobrim znanjem Adobe graphic design alata.  Kompanija RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu, gde je zahvaljujući inovativnim kapacitetima i efikasnosti potvrđena i prepoznata kao centar za softver potrošačke elektronike (consumer electronics software), posebno u oblasti novih aplikacija integrisanih u TV prijemnike i STB uređaje, kao što su: Netflix, Android, Skype i niza drugih.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga