01.12.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, QA, Dizajn, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, QA, Dizajn, PHP i drugi

Prvu nedelju decembra HelloWorld.rs obeležava sa ukupno 432 IT oglasa. Ove nedelje je u ponudi 315 oglasa za Programere, 31 za QA inženjere, 31 za Sistem administratore, 24 za UX dizajnere, Menadžment – 15, Podrška – 11 i Prodaja/konsultanti – 10.

Dok budeš pregledao/la oglase, usput možeš i da se informišeš o poslodavcima na IT Insajderu, gde možeš da pročitaš iskustva bivših i sadašnjih zaposlenih.

Evo nekoliko najaktuelnijih oglasa:

Enjoy.ing Software Engineering, švajcarska inženjerska kompanija, traži Java/JavaScript developer-a, koji će biti deo tima koji radi na platformi za jednu internacionalnu kompaniju koja se bavi automobilskim osiguranjem. Novom zaposlenom se  nudi prilika za rad u opuštenom, ali i visokoprofesionalnom internacionalnom okruženju. Kompanija Enjoy.Ing nudi usluge u oblasti softverskog inženjeringa, tako što se prilagođava potrebama klijenata za implementaciju razvojnih softverskih projekata, tehničke konsultantske usluge, upravljanje projektima, dizajn, razvoj i testiranje.

Opportunity Banka traži kvalifikovane kandidate za radno mesto - IT administrator za zaštitu podataka u Novom Sadu. Kandidat će biti u prilici da se pridruži timu koji održava infrastrukturu IT sistema sa ciljem da primenjuje i prati najbolje prakse i standarde u domenu informacione bezbednosti. Potrebno je poznavanje aktuelnih koncepata sigurnosnih rešenja, poznavanje IP mreža i mrežnih protokola, kao i najmanje tri godine radnog iskustva na relevantnim poslovima.

Renomirana holandska kompanija Levi9 traži Test Developer Junior-a za svoje timove u Novom Sadu i Zrenjaninu. Novi Test Developer bi trebalo da poseduje osnovno znanje OOP-a i SQL-a, kao i Front-End tehnologija. Timovi ove kompanije rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente. Oni su tehnološki partner za klijente koji su u potrazi za nadogradnjom i razvojem sopstvenog IT sektora, ili za one koji traže nekoga da ga angažuje za razvoj i održavanje. Levi9 je uspešna i u oblasti zajedničkog istraživanja i razvoja, razvoja proizvoda i projekata implementacije klijenata.

Digitalna kreativna agencija Saturized raspisala je konkurs za radnu poziciju Interface Designer, koji će biti deo dizajn tima koji se bavi produkcijom interfejs dizajna za veb sajtove, veb i mobilne aplikacije. Kreiranje koncepata, grafika, ikonica, piktograma i slicnih elemenata, koji su potrebni u produkciji, će biti deo tvojih aktivnosti kao interfejs dizajnera u Saturizedu. Saturatori se bave kreiranjem digitalnih user experienca, proizvoda i platformi. Njihove usluge obuhvataju takođe i kreativnu i digitalnu strategiju, web i mobile dizajn i development.

Codeplicity je u potrazi za PHP Intermediate Developer-om. Novi PHP-ovac će učestovati u razvoju i testiranju postojećih, ali i novih proizvoda. Raspon plate je između 1500 i 1700 evra. Codeplicity je mlada firma koja radi prvenstveno na internim veb projekatima, sa međunarodnim timom koji se sastoji od oko 15 visoko obučenih, multinacionalnih profesionalaca.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga