15.03.2016. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Java, QA, Web dizajn, PHP, Android i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Java, QA, Web dizajn, PHP, Android i drugi

Ovu martovsku nedelju počinjemo sa čak 547 oglasa, namenjenih svim vrednim i odlučnim ITevcima :) Najtraženiji su programeri, ali ni ostale kategorije nisu prazne. Pregledaj neke od najnovijih oglasa…

Levi9 traži Java developera za svoju novu beogradsku kancelariju. Potrebno je znanje Java SE / Java EE tehnologija, HTML, CSS i JavaScript-a, kao i iskustvo sa SQL-om. Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Njihovi timovi rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente.

Novosadski RT-RK dopunjuje svoj tim. U pitanju je pozicija QA System Architect. Potrebno je iskustvo u vođenju QA tima i poznavanje metodologija za testiranje. RT-RK je jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti informacionih tehnologija, osnovana na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu pre 22 godine. Danas objedinjujući teoriju i praksu, RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu, gde je zahvaljujući inovativnim kapacitetima i efikasnosti potvrđena i prepoznata kao centar za softver potrošačke elektronike, posebno u oblasti novih aplikacija integrisanih u TV prijemnike i STB uređaje, kao što su: Netflix, Android, Skype i niza drugih.

Kompanija Two Desperados je u potrazi za PHP developer-om, koji ima bar dve godine iskustva u radu sa PHP programskim jezikom, iskustvo sa SQL-om i dobro poznavanje HTML5 i CSS3. Two Desperados je razvojna kompanija za premium igrice.

Qode Interactive d.o.o. traži osobu za poziciju Web dizajner. Qode web designer je osoba koja će raditi na dizajniranju WordPress teme, od user interface elemenata, kompletnog  grafičkog opremanja do finalnog doterivanja kroz saradnju sa Qode produkcionim timom. Važna napomena - nije potrebno programersko znanje. Qode Themes je kompanija za izradu premium WordPress tema. Sa rastućim timom od 35 profesionalaca jedni su od globalnih lidera i najprodavanijih autora na svetskom tržištu.

Kompanija Degree 361 traži Android developera. Za ovu radnu poziciju potrebno je minimum dve godine iskustva sa Android tehnologijama i poznavanje Java i Android SDK. Degree 361 je kompanija za veb programiranje koja se nalazi u Novom Sadu, sa korisnicima širom sveta.

Ostale oglase možeš pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu. Naše najnovije oglase možeš pratiti i na našoj Facebook Twitter stranici.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi sa radnim pozicijama, apliciranjem za iste, uslovima rada itd. tu je opcija Pitaj poslodavca (na stranici kompanije i oglasa), kao i naš kontakt mejl kontakt@helloworld.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga