05.10.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – JavaScript, QA, PHP i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – JavaScript, QA, PHP i drugi

U prvu oktobarsku radnu nedelju HelloWorld.rs ulazi sa 492 IT oglasa. Od toga je 348 namenjeno Programerima, po 34 QA inženjerima i Sistem administratorima, 27 Dizajnerima, Podrška – 22, Menadžment – 14 i 13 Prodaja/konsultanti.

Za sve IT-evce koji su u potrazi za poslom ili isti žele da promene, izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa:

Kompanija Seven Bridges Genomics je u potrazi za JavaScript inženjerom. Bilo bi idealno da kandidat ima više od tri godine relevantnog radnog iskustva, da JavaScript drži u malom prstu i da je upoznat sa RequireJS i Backbone-om ili sličnim framework-ovima. Seven Bridges Genomics je srpsko-američka firma, sa bazom u Beogradu i Bostonu, osnovana 2009. godine sa ciljem da izgradi cloud platformu za genetske analize i istraživanja. U pitanju je bila prva platforma tog tipa na svetu, a medicinskim korisnicima bi ubrzala, olakšala aktivnosti i učinila jeftinijim aktivnosti tog tipa. Ova tehnološka firma se od 2012. godine značajno razvila uz pomoć investicija iz SAD i sa 20, broj zaposlenih narastao je na 90 (60 zaposlenih u Beogradu).

ASW Inženjering traži Junior programera. Dužnosti budućeg programera u ovoj kompaniji su razvoj, testiranje i održavanje softvera, detaljno upoznavanje arhitekture proizvoda, kao i stavljanje postojećih i stečenih znanja u funkciju poboljšavanja tehnologija i metodologija koje koriste. Sa druge strane, nudi mu se stalno zaposlenje, rad na zanimljivim projektima i praćenje trendova u tehnologijama i metodologijama razvoja. ASW Inženjering je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija. Kompanija je osnovana 1990. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, kada se prvi put pojavljuje kao kompanija sa proizvodima i uslugama u oblasti informacionih tehnologija. Od 1992. godine preduzeće pod istim imenom nastavlja da posluje u Beogradu. Veoma brzo po osnivanju, zahvaljujući permanentnom rastu broja klijenata, postaje jedna od vodećih softver kuća u Srbiji.

Development and Testing Center je kompanija specijalizovana za razvoj i testiranje aplikativnih rešenja (desktop, web i mobile). Zbog povećanja obima posla ovoj kompaniji potreban je Test Automation Engineer. Potrebno je da ta osoba ima najmanje jednu godinu iskustva u automatskom testiranju desktop, web i mobilnih aplikativnih rešenja, iskustvo i aktivno znanje u sledećim softverskim alatima za automatsko testiranje : Selenium (C# & Java), SpecFlow, Nunit, Ruby, jMeter i iskustvo u radu sa alatom za unos i praćenje bugova.

Levi9 traži Junior Linux System Administratora za svoje kancelarije u Novom Sadu. Potreban im je neko ko poseduje znanje o mrežnoj administraciji, Apache HTTPD i Tomcat konfiguraciji i iskustvo sa monitoring softverom (Zabbix, Nagios). Levi9 je holandska firma za IT usluge sa trenutno preko 500 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga