21.12.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, .NET, QA i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, .NET, QA i drugi

Približava se kraj godine, pravo je vreme za velike odluke :) Ukoliko tražite posao u IT struci, HelloWorld.rs je prava adresa za vas.

Trenutno vam nudimo 454 IT oglasa: 314 oglasa za Programere, 38 za QA inženjere, 34 za Sistem administratore, 27 za Dizajnere, Podrška – 15, Prodaja/konsultanti – 14 i Menadžment – 12.

Limundo traži pojačanje u IT timu na poziciji PHP programer junior. Novi programer će razvijati i održavati module na sajtovima LimundoGrada, postojeće web servise za povezivanje sa spoljnim partnerima, optimizovaće sajtove i još mnogo toga. Kako bi bio/la deo njihovog tima potrebno je da imaš najmanje jednu godinu iskustva u radu sa PHP-om, poznaješ OOP, SQL i ER.

Societe Generale Banka traži Senior System Administratora. Ova pozicija podrazumeva instalaciju, konfiguraciju i podršku UNIX-a, Linuxa i ostalih Sistema za skladištenje. Za gotovo 150 godina postojanja, Societe Generale Group imala je vitalnu ulogu u ekonomiji, postavši jedna od vodećih svetskih bankarskih grupa.

Renomirana softverska kompanija CYCLE d.o.o. je u potrazi za .NET Software Developer-om. Kandidat bi trebalo da ima znanje C# programskog jezika, kao i iskustvo NET framework-a. Ovo je odlična prilika da radite u brzo rastućoj, tehnološki inovativnoj kompanija, koja je inspirisana iznutra.

S obzirom na to da su u konstantnom rastu, Schneider Electric DMS NS traži novu osobu za svoju novosadsku kancelariju na poziciji QA engineer. Schneider Electric DMS NS d.o.o. je visokotehnološka kompanija za softverski inženjering koja se bavi istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u elektrodistributivnim sistemima – distributivnom menadžment sistemu (DMS). Ova kompanija je i deo naučno istraživačkog parka Univerziteta u Novom Sadu. Ima gotovo 600 zaposlenih i radi projekte praktično na svim kontinentima.

Beogradski studio za razvoj video igara COFA Games traži Unity 3D/C# Developera, koji iza sebe ima minimum jedan uspešan projekat iz ove oblasti (aplikaciju ili igru za desktop/mobilne uređaje). Ako si uveren/a da svojim profesionalnim kvalitetima možeš da daš ozbiljan doprinos svetskom uspehu njihove igre Awakening of Heroes, predlažemo ti da konkurišeš za ovu poziciju.  Od veština je potrebno iskustvo u radu sa Unity 3D softverskim alatom, znanje C# programskog jezika i jake veštine u OOP.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku Sve o IT kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga