25.08.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, Android, iOS, .NET i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, Android, iOS, .NET i drugi

Bližimo se kraju avgusta, a IT oglasa je sve više. Trenutno je na sajtu 369 oglasa namenjenih za programere, 47 za QA inženjere, 31 za Sistem administratore, 30 za UX dizajnere, 21 – Menadžment, 20 – Podrška i 7 – Prodaja/konsultanti.

Izdvojili smo par zanimljivih oglasa za sve IT-evce koji su u potrazi za poslom.

Kompanija Itekako d.o.o. je raspisala konkurs za poziciju PHP Developera. Uslovi su, između ostalog, odlično poznavanje PHP programskog jezika i barem jednog modernog MVC framework-a, znanje Git-a i/ili SVN-a i poznavanje relacionih baza podataka. Nude rad u posvećenom timu, na izazovnim projektima, dobre uslove i mogućnosti za napredovanje i stalno zaposlenje. Itekako je kompanija koja se bavi veb i mobilnim razvojem. Od 2006. godine, Itekako se bavi projektovanjem i izgradnjom prilagođenih veb i mobilnih softverskih rešenja za klijente širom sveta.

Holandska firma Levi9 je u potrazi za Test Developerom. Kandidat bi trebalo da ima oko za kvalitet i sposobnost za istraživanje razvoja tehnologija u oblasti testiranja softvera. Levi9 trenutno broji preko 500 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini.

ITLab d.o.o. traži iOS/Android Software Developera. Kao visoko profilisani softversko razvojni i call centar, ITLab pruža širok spektar usluga i prilagođenih rešenja za svoje klijente.  Njihova specijalnost pokriva neke od glavnih IT zahteva, kao što su veb razvoj, bogate internet aplikacije, mobilni razvoj, samostalni razvoj aplikacija, korisničke test modele, dizajn i brendiranje usluga, SEO i internet marketing, call center outsourcing itd. Nude rad u dinamičnom i proaktivnom timu i mogućnost da dokažete svoje lične i profesionalne sposobnosti.

5.com d.o.o. traži Junior C#/ASP.NET MVC Developera. 5.com je osnovan 2006. godine kao preduzeće koje se bavi usko specijalizovanim razvojem softvera u oblasti ugostiteljstva. Nude rad sa novim tehnologijama i mogućnost stručnog usavršavanja i sticanja dodatnog profesionalnog znanja i iskustva.

Ukoliko imate iskustva u veb developmentu i posedujete napredno znanje o PHP jeziku, uključujući korišćenje objektnog programiranja u PHP-u, Montenasoft traži angažovane i talentovane Junior/Senior developere, koji žele da sarađuju sa njima na razvoju modernih veb rešenja na bazi Drupal platforme. MontenaSoft je kompanija sa sedištem u Beču. Ekspanzija projekata dovela je proširenja njihovog tima u Srbiji.

Petrolsoft Ing d.o.o.  raspisao je konkurs za Junior Developera. Radno iskustvo nije neophodno. Od kandidata očekuju poznavanje .NET razvojnog okruženja, MSSQL server baze podataka i Windows 7 i XP operativnog sistema.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga