12.10.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, ETL, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, ETL, iOS i drugi

Tražiš posao u IT branši? Na pravom si mestu. Tim sajta HelloWorld.rs predano radi na tome da ti pruži što veći i kvalitetniji izbor IT oglasa. U ovu nedelju ulazimo sa 489 aktivnih oglasa. Među objavljenim oglasima u ponudi je 346 za Programere, 34 za Sistem administratore, 32 za QA inženjere, 28 za Dizajnere, Podrška – 21, Menadžment – 16, Prodaja/konsultanti – 12.

Novost! Pored oglasa, na stranici poslodavca možeš da pročitaš i utiske zaposlenih o radu u toj kompaniji. Sigurno će ti koristiti prilikom odabira potencijalnog budućeg šefa :)

Izdvojili smo za vas nekoliko zanimljivih oglasa:

Kompanija Saga je u potrazi za Datawarehouse/ETL Developer-om. Budući “Sagista” će prikupljati korisničke zahteve, raditi biznis analize, kreirati specifikacije sistema i potrebne dokumentacije, implementirati dimenzionalne modele. Saga d.o.o. je kompanija iz Beograda, osnovana 1989. godine. Tokom poslednje dve decenije ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i nivo znanja i veština.

PSTech, jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru jugoistočne Evrope, traži PHP programera. Uslov je minimum dve godine u radu sa PHP programskim jezikom. PSTech tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.  Velika tehnička potkovanost inženjera, strast prema razvoju softvera i posvećenosti visokom nivou kvaliteta pomogli su izgradnji dugoročnih partnerstava sa klijentima među kojima su i neke od najvećih svetskih kompanija kao što su već spomenuti Cisco Systems (USA), Sony Mobile (Sweden), Adobe Systems (USA), Plantronics (USA), Telenor (Srbija), VIP (Srbija / Austrija) i drugi.

ASW Inženjering širi svoj tim i trenutno zapošljava Junior Software Developer-a. Dužnosti budućeg programera će biti razvoj, testiranje i održavanje softvera, detaljno upoznavanje arhitekture proizvoda i stavljanje postojećih i stečenih znanja u funkciju poboljšavanja tehnologija i metodologija. ASW Inženjering je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija. Kompanija je osnovana 1990. godine u Sarajevu, a veoma brzo po osnivanju, zahvaljujući permanentnom rastu broja klijenata, postaje jedna od vodećih softver kuća u Srbiji.

COFA Media, internacionalna web dizajn agencija sa sedištem u centru Beograda, traži iOS (iPhone/iPad) programera. Ako imate bar jedan uspešan projekat u ovoj oblasti i želite da učestvujete u stvaranju najsavremenijih iPhone i iPad aplikacija, predlažemo vam da aplicirate. Potrebno je, između ostalog iskustvo sa Objective-C ili Java jezicima i iskustvo sa JSON-om i XML-om.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

2
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga