07.09.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, JavaScript, iOS i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, JavaScript, iOS i drugi

Broj IT oglasa na sajtu Helloworld.rs u septembru iz dana u dan raste. Trenutno ih je 507, a nadamo se da će ih biti još više. Među objavljenim oglasima u ponudi je 339 za programere, 46 za Sistem administratore, 44 za QA inženjere, 30 za Dizajnere, 21 – Menadžment, 15 – Podrška, 12 – Prodaja/konsultanti.

Od aktuelnih oglasa za vas smo izdvojili sledeće:

Link Group traži Medior C# .NET Developer-a da im se pridruži u beogradskim kancelarijama. Uslovi su, između ostalog, aktivan rad u C#, rad u .NET framework-u 4.0 i aktivno znanje SQL jezika. Ukoliko ste analitični, sistematični i precizni u radu, a ispunjavate sve uslove, vredi pokušati. LINK group je multinacionalna kompanija, koja se od 1998. godine bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Kompanija ASVM je u potrazi za samoinicijativnim, ali i timskim igračem na poziciji Intermediate PHP Programmer. Očekuju nekoga sa odličnim znanjem PHP5, iskustvom sa modernism front-end tehnologijama kao što su HTML5, CSS3, JS i jQuery, kao i opšte poznavanje database sistema kao što je MySQL.

esome advertising technologies traži JavaScript Frontend Developer-a da bude deo njihovog profesionalnog tima u Beogradu. esome advertising technologies je agencija koja nudi isporuku i optimizaciju digitalnog oglašavanja na društvenim mrežama. Kompanija je osnovana 2014. godine, a sedište je u Hamburgu. esome je sertifikovani partner Facebook-a.

Sektor za razvoj i integraciju softverskih sistema najvećeg operatora digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, kompanije SBB,  traži novog člana tima – Junior Java Software Developer-a. Prednost imaju kandidatkinje i kandidati koji poznaju razvojna okruženja kao što su Eclipse, SQL Developer, pgAdmin, J2EE, Linux operativni sistem, HTML i CSS.

ALFA DIGITAL poziva sve zainteresovane candidate koji smatraju da ispunjavaju konkursne uslove da apliciraju za poziciju Softver analitičara u njihovoj kompaniji u Beogradu. Uslovi su minimalno tri godine iskustva u programiranju desktop ili veb aplikacija, aktivno zannje baza podataka i iskustvo u radu sa JavaScript-om i Windows Script-om. Pored game Xerox proizvoda i usluga (sistemi za grafičku i izdavačku delatnost, sistemi za transakcionu i personalizovanu štampu, multifunkcionalni uređaji, sistemi za upravljanje radnim procesima i skeniranje), Alfa Digital je predstavnik i nekoliko drugih vodećih svetskih korporacija kao što je IBM, Lenovo, Kern, DocuWare, Creo i mnogih drugih.

MERA Software Services raspisala je konkurs za poziciju Senior iOS Developer-a, kako bi se pridružio jednom od njihovih najvećih stručnih timova za razvoj i podršku iPad klijenata. iOS developere traže i TeleTrader,  Trizma, Edeja Software i mnogi drugi.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga