21.09.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, QA, Android, Dizajn i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, QA, Android, Dizajn i drugi

U novu radnu nedelju, još malo pa jesenju, Helloworld.rs ulazi sa 478 IT oglasa. Od ukupnog broja oglasa, 322 je namenjeno Programerima, 41 Sistem administratorima, 40 QA inženjerima, 31 Dizajnerima, Menadžment – 21, Podrška – 12, Prodaja/konsultanti – 11.

Izdvojili smo nekoliko interesantnih oglasa:

Usled povećanja obima posla i u cilju unapređenja poslovanja, FSD d.o.o. želi da pojača svoj tim, pa traže PHP developera. Uslovi su odlično poznavanje PHP programskog jezika i barem jednog modernog MVC framework-a, iskustvo sa PHP composer-om i poznavanje Git-a. Nude mogućnost za dalje obučavanje i usavršavanje. FSD razvija složene veb aplikacije na bazi standardizovanih procesa, gde svaki član tima ima mogućnost da se profesionalno razvija i koristi najnovije tehnologije.

PSTech je u potrazi za Android Engineer-om. Potreban im je neko ko vlada Javom i C++ i ima iskustva sa aplikacijama baziranim na najnovijim Android softverskim alatima. PSTech je jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru Jugoistočne Evrope. Osnovnu delatnost čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda. PSTech tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.

Zea Stim R&D je mlada softverska kuća, koja je iz potrebe razvoja i širenja svog poslovanja, u potrazi za osobom za poziciju Junior programmer. Uslovi su poznavanje PHP, MySQL, HTML i CSS, kao i poznavanje objektno orijentisanog programiranja. Od kandidata očekuju posvećenost poslu i želju za učenjem i usavršavanjem u oblasti IT-ja.

Bodena d.o.o. traži  Grafičkog dizajnera za rad u Temerinu i Novom Sadu. Budući dizajner će raditi na dizajnu, izradi i pripremi za štampu grafičkih rešenja za štampane medije, dizajn rešenjima za web i izradi idejnih i finalnih rešenja za sve vrste štampanog materijala. Nude stalan radni odnos i redovnu zaradu.

Wireless Media traži Junior QA Testera za rad u Beogradu. Wireless Media je međunarodna kompanija osnovana 2004. godine, fokusirana na razvoj sopstvenih rešenja, uključujući svoj osnovni proizvod: WM App Builder i WM Origami, kao i veliki broj tehnoloških i sadržajno orijentisanih profesionalnih usluga. WM se fokusira na industriju telekomunikacija i ostale velike izdavače, održavajući poziciju jakog partnera koji zadovoljava dugoročne potrebe klijenata.

StuntCoders je raspisao konkurs za Front-end web developera. Za ovu poziciju potrebno je znanje HTML-a i CSS-a, dobro poznavanje JavaScript i PHP-a. StuntCoders je kompanija koja se bavi projektovanjem, izradom, implementacijom i održavanjem softverskih rešenja, a svoje poslovanje i imidž na evropskom tržištu žele da unaprede uvođenjem Sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 u čemu im pomaže stručni tim Euro Quality Standard-a. Sedište im je u Beogradu, a imaju kancelarije i u Štutgartu i Oslu.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima, kao i iskustva zaposlenih u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

4
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga