14.09.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – PHP, QA, Java, Dizajn i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – PHP, QA, Java, Dizajn i drugi

Novu radnu nedelju Helloworld.rs počinje sa 500 IT oglasa. Među objavljenim oglasima u ponudi je 328 za programere, 46 za Sistem administratore, 43 za QA inženjere, 35 za Dizajnere, 21 – Menadžment, 14 – Podrška i 13 – Prodaja/konsultanti.

Izdvojili smo par zanimljivih oglasa za sve IT-evce koji su u potrazi za poslom:

ITWeb, kompanija iz Južne Afrike, sa kancelarijom u Beogradu raspisala je konkurs za Senior PHP programere. Potrebno je znanje PHP-a, MySQL-a, HTML-a i Javascript-a. Poznavanje Joomle i jQuery-ja je prednost. ITWeb radi na dnevnom portalu koji se bavi tehnološkim novostima, objavljuje dva štampana naslova i niz godišnjih priručnika, domaćin je konferencija i foruma, i radi na povezanim poslovima u okviru IT prostora. ITWeb je najpriznatija kompanija u južnoafričkom IT izdavaštvu.

Trizma je potrazi za IT Administratorom za svoje beogradske kancelarije. Trizma Smart Sourcing je vodeća BPTO kompanija u Srbiji. Svojim kvalitetnim uslugama i fleksibilnim pristupom, Trizma se razvija na tržištu kao kompanija koja je pouzdan partner svojim klijentima, prepoznatljiva po kvalitetu usluga. Trizma je osnovana 2002. godine kao prvi samostalan call centar u Srbiji. Od pionira industrije Kontakt centra u Srbiji Trizma se razvila u kompaniju koja trenutno opslužuje 40 klijenata sa 3 kontinenta, 24 sata na dan, koristeći 14 jezika.

Tab Tale traži Junior QA inženjera koji će se pridružiti njihovoj beogradskoj QA ekipi. Uslov je minimum godinu dana iskustva u QA. TabTale je vodeći globalni kreator interaktivnih knjiga, igara i edukativnih aplikacija, prepoznat kao Top 10 Games Publisher Worldwide sa 500 miliona downloada i 33 miliona mesečno aktivnih korisnika. Sa platformom napravljenom za brz razvoj visokokvalitetnog sadržaja za pametne uređaje, TabTale je objavio preko 300 aplikacija za decu za iOS, Android i Windows.

CallidusCloud traži novog člana tima – Java programera. CallidusCloud je američka kompanija koja se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Pored Amerike, imaju kancelarije i u Srbiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Australiji i Japanu. Sedište firme je u Silicijumskoj dolini i to je tržište na kojem se takmiče.

RT-RK traži Senior grafičkog dizajnera da se priključi njihovom timu u Novom Sadu. Uloga novog dizajnera podrazumevala bi izradu kreativnih rešenja za press release kompanijske sadržaje, 3D modelovanje, postavljanje scena i renderovanje, kreiranje animacija, pripremu video materijala, osmišljavanje kreativnih rešenja kompanijskih prezentacija na sajmovima i ostalim događajima i još mnogo toga. RT-RK d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti informacionih tehnologija. Osnovana je na Fakultetu Tehničkih nauka u Novom Sadu pre 22 godine. Danas objedinjujući teoriju i praksu, RT-RK razvija nove softverske komponente i uspešno se probija na internacionalnom tržištu.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga