31.08.2015. ·
2 min

Aktuelni oglasi – Python, .NET, PHP, Java i drugi

HelloWorld
0
Aktuelni oglasi – Python, .NET, PHP, Java i drugi

Bliži se septembar, završavaju se odmori, a HelloWorld.rs vam donosi 500 IT oglasa, namenjenih svim IT-evcima koji su u potrazi za svojim poslom iz snova :) Neka jesen donese nove radne pobede!

Na sajtu je trenutno 346 oglasa namenjenih programerima, 41 oglas za QA inženjere, 36 za Sistem admine, 29 za dizajnere, 19 za menadžere, 16 – Podrška i 9 – Prodaja/konsultanti.

Za vas smo izdvojili nekoliko zanimljivih oglasa:

Jedna od vodećih IT kompanija u regionu, RT-RK, raspisala je konkurs za poziciju Python developera. Potrebni uslovi za priključivanje njihovom timu su, između ostalog, dobro znanje programskog jezika Python, poznavanje okruženja za veb aplikacije i generalno poznavanje tehnologija za veb kao što su REST, NoSQL i MongoDB. RT-RK je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju. Sedište im je u Novom Sadu. Trenutno imaju otvorene konkurse i za: RTL Verification/Design Engineer-a, Senior grafičkog dizajnera, System Software Developer-a i iOS Developer-a.

Ako volite .NET i web, ako ste dobar programer ili želite to da postanete, a ne bojite se JavaScript-a, kompaniji CallidusCloud je potreban kolega na poziciji .NET Programer. CallidusCloud je američka kompanija koja se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Pored Amerike, imaju kancelarije i u Srbiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Australiji i Japanu. Sedište firme je u Silicijumskoj dolini i to je tržište na kojem se takmiče.

SupplyFrame traži Junior PHP Developer-a, koji ima minimum dve godine iskustva sa PHP-om. SupplyFrame je kompanija osnovana u Los Anđelesu, koju čini tim talentovanih programera, strastvenih u kreiranju kvalitetnog UX-a i rešavanju problema. Imaju kancelarije u San Francisku, Ostinu, Šangaju i Beogradu.

Etabliranoj švajcarskoj kompaniji Deepscreen potreban je Web dizajner. Traženi kandidat bi trebalo da je ekspert u radu sa Adobe Photoshop-om i Ilustratorom, da mu HTML, CSS, SEO i Online Marketing nisu strane reči i da je posvećen poslu koji radi. Poželjno je poznavanje nemačkog jezika.

Kompanija Hinttech je u potrazi za Quality Assurance Tester-om, za svoje kancelarije u Novom Sadu. Potrebno je osnovno poznavanje veb tehnologija (HTML/CSS/JavaScript, HTTP) i različitih web browser-a, iskustvo sa osnovnim konceptima za testiranje softvera, a poželjno je i iskustvo sa software bug ticketing sistemima.

PSTech je raspisao konkurs za Java/JavaScript Software Developer-a. PSTech je jedno od vodećih preduzeća u Srbiji i među najvećim u IT sektoru jugoistočne Evrope. Osnovnu delatnost čine razvoj softvera za potrebe inostranih klijenata (outsourcing) i razvoj sopstvenih poslovnih rešenja i proizvoda. PSTech tim čini preko 300 zaposlenih stručnjaka čiji broj konstantno raste.

Ostale oglase možete pregledati u sekciji Oglasi za posao na našem sajtu, a više informacija o samim poslodavcima u odeljku O kompanijama. Takođe, najnovije oglase možete pratiti i na našoj Facebook stranici.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga