Tamara Dragićević

Teži stalnom usavršavanju, rad na sebi je ključ svakog uspeha. Zaljubljenik u pisanu reč. Studentkinja književnosti koja je slučajno uplovila u IT svet i dopalo joj se.

Tehnologije budućnosti već su tu

2 min    0

Svi smo postali svesni činjenice da nove tehnologije igraju veliku ulogu u našem svakodnevnom životu. S tim u vezi, tehnologije koje su se nedavno pojavile na tržištu znatno su uticale na razvoj softvera koliko i DevOps.  DevOps je sazreo u tehnološkom smislu i postao pravi mejnstrim ali ujedno teži ka tome da bude zamenjen novim tehnologijama koje su u stanju da promene svet. Ovo su samo neki od primera koji bliže objašnjavaju novonastalu tehnologiju.  (više)

06.05.2021.

AXA i Microsoft udružuju snage u izgradnji digitalne zdravstvene platforme

2 min    0

Evropski gigant osiguranja AXA najavio je da pokreće digitalnu zdravstvenu platformu u partnerstvu sa Microsoftom. (više)

28.04.2021.

Po najnovijim istraživanjima, prodaja Play Station 5 postigla je izvanredne rezultate i time omogućila visoko rangiranje u gejming industriji

3 min    0

Po proceni američke kompanije NPD prodaja raste i nastavlja da trenduje, s tim što je Nintendo Switch najprodavanija hardverska platforma kako u pojedinačnim proizvodima tako i u prodaji izraženoj u dolarima, Call of Duty se vraća na prvo mesto za igre, a PS5 razbija rekorde najprodavanijih konzola u Sjedinjenim Američkim državama.  (više)

21.04.2021.

Autori

SVI AUTORI
  • Bojana Ćirić

  • Jovana Milosavljević

  • Uroš Jelić

  • Ivan Kuzmanović

  • Tamara Prodanović

  • Nevena Savić

  • Tatjana Obadić

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška